MERCHTEM - Topzomer voor speelplein Wiebeltje

C21

MERCHTEM - Topzomer voor speelplein Wiebeltje

Wiebeltje2017
 

Elke zomervakantie staan de animatoren van speelplein Wiebeltje in Merchtem klaar om tientallen kinderen een dag vol spelplezier te bezorgen. De zomer van 2017 is alvast een topzomer want gemiddeld komen een honderdtal kinderen per dag spelen. 

 

Speelplein Wiebeltje is goed op weg naar een topzomer. Vorig jaar kwamen er gemiddeld 93 kinderen per dag ravotten. Dit jaar zijn er gemiddeld 106 per dag die zich amuseren. Ook het all time record werd ondertussen al verbroken. Maar liefst 145 kinderen kwamen zich vorige week uitleven.

 

Een verklaring voor deze positieve evolutie is er niet meteen. De gemeentelijke jeugddienst probeert elke vakantie samen met de animatoren een gevarieerd programma in elkaar te steken. Zo gingen de ‘wiebelaars’ al op uitstap naar de Blaarmeersen van Gent voor een vlottenbouwtocht en bezochten ze onlangs het Provinciedomein in Huizingen. Binnenkort staat er nog een bezoekje aan Bellewaerde op het programma. De speelpleinwerking is ook flexibel. Het speelplein werkt zonder voorinschrijvingen. Ouders kunnen hun kinderen op de dag zelf inschrijven. 

 

Speelplein Wiebeltje is nog open tot 31 augustus, met uitzondering van de kermisweek. De laatste week van augustus verhuist het speelplein traditiegetrouw van de gemeentelijke bassischool De Plataan naar de gemeentelijke feestzaal in Brussegem (Drinkeling 10). 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 aug 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief