Tweede TED-avond Groen MERCHTEM: Gelukkig, gezond!

C21

Tweede TED-avond Groen MERCHTEM: Gelukkig, gezond!

2018_02_16_ted-avond_gezondheid__1_
2018_02_16_ted-avond_gezondheid__2_
 

Groen Merchtem organiseert voor de tweede keer een TED-avond op vrijdag 16 februari in het gemeenschapscentrum aan de kerk van Brussegem. Het thema is deze keer ‘een ongewone kijk op gezondheid’. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

 

De eerste succesvolle TED-avond van Groen Merchtem vond plaats in november en ging over een gemeente op mensenmaat. De TED-formule is simpel: enkele kernachtige, boeiende spreekbeurten gevolgd door een uitwisseling van gedachten met het publiek.

 

Deze keer zullen er twee interessante sprekers van de partij zijn:

Dr. Sus Herbosch die een tegendraadse kijk heeft op zijn vakgebied. Meer specifiek zal hij ons aan het denken zetten met de vraag “Cholesterol, of suiker?”

Lieven Annemans is als gezondheidseconoom verbonden aan de UGent en schreef verschillende boeken over (de kost van) gezondheid. Zijn vertrekpunt is de vraag: “Gezondheid en geluk, wat wil een mens nog meer?”

 

De avond is natuurlijk geen eenrichtingsverkeer. Na de twee presentaties wisselt het panel graag met jou van gedachten, bij een hapje en een drankje.

 

Mocht je zelf zin hebben om een bepaald thema aan te snijden, of heb je een paar interessante TED-talks ontdekt? Ken je iemand die in een krachtige presentatie de toehoorders kan overtuigen? Laat van je horen, er komen nog een paar TED-avonden in 2018.

 

Meer info : Wim Van de Velde, voorzitter Groen Merchtem – vandevelde.wm@gmail.com – 02/270.34.59

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 feb 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief