Rommelmarkt aan de sporthal van MERCHTEM

C21

Rommelmarkt aan de sporthal van MERCHTEM

Rommelmarkt_1
 

Nu zondag 5 augustus van 13 tot 18 uur organiseert Swaiken zijn 5de van 6 rommelmarkten in 2018 op de terreinen in openlucht aan de Merchtemse sporthal, Dendermondestraat 25. De particuliere verkopers hebben een eigen stand en bieden er hun tweedehands artikelen te koop aan voor een zacht prijsje. Voor de bezoekers is er geen inkom te betalen. De uitbaters van de Cafetaria Sporthal Merchtem voorzien een ruim terras om de ‘dorstigen te laven’ en ook ijsjes verkrijgbaar. Pita Jo Burger stelt alles in het werk om de ‘hongerigen te spijzen’, een springkasteel voor de kinderen en ook andere animatie. Ook het gemeentebestuur van Merchtem verleent haar medewerking. 

 

Voor alle informatie mailen naar swaiken.keeks@telenet.be.   

 

Op deze rommelmarkt vind je zowat alles en de traditie wil nu eenmaal dat de ene zijn rommel de andere zijn prachtgerief is, wat alvast veel beter en nuttiger is dan onbedachtzaam weg te gooien. Ook jij vindt er vast je gading, en zelfs al koop je niets, rondneuzen tussen al de snuisterijen en genieten van de gezellige drukte is altijd mooi meegenomen. Een mooie combinatie dus van snuisteren op de rommelmarkt, eten, drinken en spelen. Slogan rommelmarkten Swaiken: Dé pleisterplaats waar de bezoekers hun gading vinden in het ruime aanbod tweedehands artikelen van de verkopers-voor-één-dag, of willen genieten van de gezellige drukte.

 

Volgende & laatste rommelmarkt aan de sporthal van Merchtem in 2018: zondag 2 september, ook weer van 13 tot 18 uur. Voor alle informatie mailen naar swaiken.keeks@telenet.be of telefoneren naar Swaiken op het nummer 0474/88.55.83. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 aug 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief