MERCHTEM - Rommelmarkt tegenover de sporthal

C21

MERCHTEM - Rommelmarkt tegenover de sporthal

Rommelmarkt_-_10
 

Zondag 3 juli van 13 tot 18 uur organiseren Swaiken & Kelly uit Merchtem hun 3de rommelmarkt in 2022 op de terreinen in open lucht tegenover de Merchtemse sporthal aan de Dendermondestraat.

 

De particuliere verkopers hebben een eigen stand en bieden er hun tweedehands artikelen te koop aan voor een zacht prijsje. Voor de bezoekers is er geen inkom te betalen. Eigen drankstand met tapwagen van Danny De Brandt, en eetgelegenheid voorzien door YUE-Events. Het gemeentebestuur van Merchtem verleent haar medewerking. Alle 87 standen voor deze rommelmarkt zijn ingenomen.

 

Aandacht ! Zondagen 7 augustus & 4 september 2022 telkens van 13 tot 18 uur de 4de & 5de rommelmarkt in Merchtem (tgov. de sporthal aan de Dendermondestraat). Organisatie eveneens van Swaiken & Kelly Merchtem. Inschrijven voor deze rommelmarkten respectievelijk vanaf 5 juli & 9 augustus enkel via mail naar swaiken.keeks@telenet.be. (1 stand van 5 x 5 meter kost 8,50 euro, en de auto kan bij de stand). Drank- & eetgelegenheid opnieuw voorzien.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2022
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief