OPWIJK – Weldra wegenwerken

C21

OPWIJK – Weldra wegenwerken

Paul_onselaere_p200
Paul Onselaere, schepen van openbare werken (ep)

Er worden weldra verschillende werken uitgevoerd in Opwijk voor een totaal bedrag van 232.766,27 euro.

Paul Onselaere, schepen van openbare werken: “Aandacht hierbij wordt vooral geschonken aan de aanleg van nieuwe voetpaden in Mazenzele in het Dorp tussen de pastorie en de Steenweg (kant pastorie) en op de Steenweg op Lebbeke (het ontbrekende deel tussen fruithandel Van Biesen- de Proft en de spooroverweg, richting Lebbeke), het herstellen van het voetpad op de Ringlaan (van aan de viaduct tot aan de gebouwen van meubelen Theo richting centrum toe), evenals op de Heirbaan tussen de viaduct en Leirekensroute (de rechterkant) en in Konkelgoed”.
“Verder op vraag van de school van Mazenzele komen er verlaagde boordstenen op de hoek Verlorenkostbaan- Mazel- en Opwijkstraat zodat de fietsers het gemakkelijker krijgen om over te steken. Hetzelfde gebeurt, op vraag van heel wat fietsers, in de verbindingsbaan tussen Rubensveld en Kluisbeekstraat. Dit zal zeker het fietscomfort verhogen”.
“Andere werken worden nog voorzien in de Groenstraat met het plaatsen van greppels en waterslikkers (kant Karenveldstraat), op het Eeksken waar diverse greppels, die verzakt zijn worden hersteld (aan de Pluimhofweg), in de Neerveldstraat waar gootstenen zijn verzakt, aan het wegdek in het Dorp van Mazenzele (ter hoogte van café Den Bruinen), op Hulst waar diverse putten in het wegdek zijn, op Waaienberg waar de asfaltweg aan het afbrokkelen is en op het Heiveld ter hoogte van de Mozaïekschool, waar de afwatering te wensen overlaat en dit dus zal verholpen worden”.
“Tot slot en zeker niet onbelangrijk is het grondig herstel van het wegdek op de viaduct tussen Heirbaan en Eeksken. Dit wegdek ligt in een zeer slechte staat na de voorbije harde winterperiode”.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 nov 2010
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief