Roparun Team OPWIJK: Helpt u mee?

C21

Roparun Team OPWIJK: Helpt u mee?

Editiepajot_opwijk_roparun_team_opwijk_foto_ep
 

De Roparun is de grootste estafetteloop ter wereld. Dit sportief evenement, met als doel fondsen in te zamelen voor kankerpatiënten, gaat over een afstand van maar liefst 530 kilometer, waarbij 8 lopers elkaar afwisselen om zo de afstand Parijs – Rotterdam te overbruggen.

Elke loper dient m.a.w. gemiddeld 65 km te lopen en dit gespreid over 2 dagen. De Roparun wordt elk jaar tijdens het Pinksterweekend georganiseerd, in 2012 van 26 tot en met 28 mei.
Van de deelnemers aan de Roparun wordt in eerste instantie immers verondersteld dat zij zoveel als mogelijk fondsen ophalen voor de Stichting Roparun. Deze Nederlandse Stichting heeft als doel geld in te zamelen om dit te besteden aan de zorg voor mensen getroffen door kanker. De slogan van de Stichting zegt in feite alles: “Leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.
In Opwijk is er nu een Roparunteam opgericht bestaande uit volgende “lopers”: Pieter Van Roy, Peter Van Biesen, Koen Heyvaert, Kurt De Ridder, Koen Dierickx, Kurt Robberechts, Bart Van Langenhove en Pieter Vanopbroecke. Zij kunnen tevens rekenen op talrijke begeleiders, wat een noodzaak is voor een dergelijk evenement.
Zij organiseren heel wat activiteiten om fondsen in te zamelen. Men kan dus sponsoren en inlichtingen hierover zijn te bekomen op de website.
Roparunteam Opwijk organiseert tevens een veiling van gesigneerde voetbaltruitjes en duivenbon Marcel Aelbrecht tvv van de Roparunstichting (Verzamelen van fondsen waarbij de focus ligt op de strijd tegen kanker en de gevolgen ervan)
Vincent Kompany (M. City), Lukaku, KV Mechelen, Vadis Odjidja (Club Brugge), RSCA Anderlecht , Swat Van Der Elst (West Ham) ,wedstrijdbal Sporting Lokeren … Aarzel niet en doe een bod! … Nog enkele truitjes op komst van andere grote namen …
Meer informatie kan je vinden op : http://www.roparunteamopwijk.net  … dus de eigen website. Of ROPARUN TEAM OPWIJK, ’t Kintstraat 59, 1745 Opwijk – telefoons : 0477/786709 (Pieter Van Roy) of 0474/668022 (Peter Van Biesen).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 nov 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief