OPWIJK - Berichtgeving gemeente

C21

OPWIJK - Berichtgeving gemeente

Editiepajot-opwijk-logo-gemeente

23ste kroegentocht op vrijdag 27 maart 2015 - Op vrijdag 27 maart is Opwijk weer helemaal ‘in the mood’ voor de jaarlijkse kroegentocht. In zes cafés in Opwijk-centrum klimmen vanaf 21u muziekbands van zeer divers pluimage op het podium voor dampende live muziek. De concertzalen van dienst zijn dit jaar het Cafetaria Hof ten Hemelrijk met VC De Gies, jeugd- en muziekcentrum Nijdrop met The Baboons, Thursday’s met Kroeg Control, Sintpauluskaffee met Jenny and the Jetsons, Café Apollo met The Fat Cats en ’t Kasteeltje met Chris Corn.

Verder blijft alles bij het oude: veel variatie in het muziekaanbod, de kroegentocht opent het carnavalsweekend, in alle cafés wordt minstens tot 01u live gespeeld en de deelnemers kunnen zich met een huifkar gratis van café naar café laten voeren. Wie de zes cafés bezoekt en daar telkens een stempel vraagt, maakt ook kans op een leuke prijs. Kaarten kosten in VVK € 6 (+ gratis pint), de avond zelf betaal je € 8 voor een combiticket of € 2 voor 1 café.

 

De kroegentocht is een organisatie van de deelnemende cafés, het gemeenschapscentrum Hof ten Hemelrijk en het kroegentochtcomité. Bezoek de facebookpagina voor meer info: www.facebook.com/kroegentochtopwijkcentrum.  

 

 

Week van de Amateurkunsten (WAK) - Van 24 april t.e.m. 3 mei vindt in Vlaanderen de WAK plaats. Op 2 en 3 mei is Opwijk in de ban van “De kleine artiest”. Klein tegenover bekende artiesten, maar ‘groot’ voor de gemeente Opwijk. Afspraak in de Oude Pastorie, Oude Pastoriedreef 32. Officiële opening op vrijdag 1 mei.

 

Ben je gebeten door kunst? Beschik je over creatief talent en de drang om je kunstzinnig te uiten? Wil je met je kunst het publiek goesting doen krijgen? Dan is de WAK iets voor jou! Iedere kunstenaar, groep of vereniging die in de amateurkunsten actief is, wordt uitgenodigd om met een artistieke productie naar buiten te treden. De WAK biedt aan alle amateurkunstenaars de unieke gelegenheid om hun werk aan het grote publiek voor te stellen en niet als zuivere verkoopstand. Inschrijven vóór 20 april 2015 via mail: gc.info@opwijk.be of via telefoon: 052 36 51 70.

 

 

Sportkamp in de paasvakantie - Van dinsdag 7 april t.e.m. vrijdag 10 april en van maandag 13 april t.e.m. vrijdag 17 april kan je opnieuw komen sporten in de sporthal van Opwijk. Van 8u30 tot 16u30 kan iedereen tussen 5 en 12 jaar zich weer volop komen uitleven op een sportieve manier. 

 

Ook in de zomervakantie kan je in de sporthal terecht om de vakantie op een sportieve manier door te brengen en dit tijdens heel de maand juli. De inschrijvingen voor de zomervakantie starten op maandag 25 mei. Programma en verdere info kan je vinden op www.opwijk.be of via sportdienst@opwijk.be.  

 

Opwijk gaat voor 20% minder CO2-uitstoot tegen 2020! Maak jij een nieuw logo tegen de klimaatverandering? De gemeente Opwijk ondertekende vorige zomer samen met 56 andere gemeenten het Europese Burgemeestersconvenant. De bedoeling is om de CO2-uitstoot tegen 2020 met minstens 20 percent te verminderen. 

 

Oproep: Lig je ook wakker over de toekomst? Wil je je steentje bijdragen aan het afremmen van de klimaatopwarming? Dan hebben we je hulp nodig! We zijn op zoek naar een leuke slogan en/of bijpassend logo om te gebruiken in onze strijd tegen CO2-uitstoot! Verbaas ons met je creatieve ideeën! Zin om deel te nemen? Twijfel niet en stuur ze vóór 20 april 2015 door naar an.peeters@opwijk.be. Misschien hangt jouw concept binnenkort wel in onze Opwijkse straten! De beste ontwerpers worden getrakteerd op een cadeaucheque te besteden bij een Opwijkse handelaar. 

 

Meer info? Communicatieambtenaar An Peeters: tel. 052 36 51 24

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mrt 2015
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief