OPWIJK – Oud-voetbalveld Droeshout attractief 

C21

OPWIJK – Oud-voetbalveld Droeshout attractief 

Editiepajot-opwijk-logo-gemeente

Het sinds enkele jaren verlaten voetbalveld van SV Droeshout (Steenweg op Vilvoorde) wordt een avontuurlijk speelpark met elektrische quads voor kinderen, twee paintballterreinen, een speeltuin en een loungebar.

 

Harry De Visscher (49) is zaakvoerder van National Paintball Games in Merchtem (in de oude gebouwen van Ginder-ale). Deze gebouwen worden omgebouwd tot wooneenheden en is dan ook een verhuis noodzakelijk.

 

Harry liet zijn oog vallen op het voetbalveld van SV Droeshout (één hectare). De herinrichting van het terrein is gestart en het einde wordt voorzien in de eerste helft van 2016.

 

Er komt een ruimte voor een parcours voor elektrische quads (12 stuks), samen met enkele buggy's.

 

Enkele kantoorcontainers van de vroegere voetbalclub KSK Opwijk staan nu op het terrein in Droeshout. Er komt tevens een speeltuintje en twee 'battlefields' voor het paintball. De bedoeling is om het strand van Normandië na te bouwen, met bunkers en minitankjes. Tot slot is er dan een loungebar.

 

Natuurlijk komen er parkeermogelijkheden en een nieuw gebouw van 800 m2 met kleedkamers en douches voor de paintballers. Op de benedenverdieping is er dan een bistro met cafetaria.

 

Veel plannen dus en de omgeving van het vroegere voetbalveld ondergaat dus een metamorfose.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 nov 2015
Paul Onselaere
Paul Onselaere
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief