TERNAT - Tweede Belgisch Kampioenschap Luchtdrummen

TERNAT - Tweede Belgisch Kampioenschap Luchtdrummen

Belgisch_kampioenschap_luchtdrummen

Vorig jaar organiseerde muziekcentrum Noise Gate het allereerste Belgisch Kampioenschap Luchtdrummen. Nu komt er een vervolg op zaterdag 19 april 2008. Enthousiaste kandidaat luchtdrummers kunnen zich nu inschrijven voor de preselectie.

De luchtgitaar, die had al een – al dan niet koosjere – reputatie verworven op rockconcerten, trouwpartijen en voor badkamerspiegels. Maar wie vereerde ooit de man of vrouw achteraan op het podium eens met een feestelijke imitatie?
 
Op 12 mei 2007 zag – in het kader van ‘5 jaar Noise Gate’ – het eerste Belgisch Kampioenschap Luchtdrummen het licht. Het werd een ongelofelijk succes: tien waanzinnige luchtdrummers gaven een overweldigende performance voor een verbijsterd en dolenthousiast publiek. Tom Tuypens uit Sint-Katelijne-Waver werd met ruime voorsprong de allereerste Belgisch Kampioen Luchtdrummen.
 
Wie volgt hem op? Wie durft het aan? Op zaterdag 19 april vindt het 2de Belgisch Kampioenschap Luchtdrummen plaats, en dat wordt een niet te missen evenement met nóg maffere acts, meer deelnemers, straffe presentatie van niemand minder dan Sean Dhondt (Nailpin) en een knaller van een fuif achteraf, met dj Otto Jan Ham (Stubru, MTV).
 
Vijftien luchtdrummers krijgen de kans zich suf te kloppen op een onzichtbaar drumstel. Je inschrijven voor de preselectie kan tot en met 1 april op www.luchtdrummen.be.
 
De beste, mafste en vindingrijkste luchtdrummer of -drumster gaat naar huis met een (écht) elektronisch drumstel van Keymusic. De tweede prijs bestaat uit een Sabian B8 Performance cimbalenset (t.w.v. €340) geschonken door AB Music. Wie de derde plaats wegkaapt, mag een jaar lang gratis naar alle drumworkshops in Noise Gate.
 
 
 
 
Wat?               2de Belgisch Kampioenschap Luchtdrummen
 
Wanneer?       Zaterdag 19 april; deuren 21u, start 22u; inkom €3/€4!
 
Waar?             Nijdrop, Doortstraat 4, 1745 Opwijk
 
Alle info:         www.noisegate.bewww.luchtdrummen.be
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 feb 2008
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Paul Onselaere | 19 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Paul Onselaere | 06 sep 2020
Paul Onselaere | 23 jul 2020
Paul Onselaere | 23 jul 2020

archief