TERNAT/ASSE/OPWIJK - Boek De Pyjamareus voorgesteld op pyjamadag in Horizon

C21

TERNAT/ASSE/OPWIJK - Boek De Pyjamareus voorgesteld op pyjamadag in Horizon

Img_2328
 
Img_2342
 
Img_2344
 
Img_2330
 
Img_2334
 

Vrijdagnamiddag stelden auteur Emy Geyskens en illustratice Jessica Raes het boek de Pyjamareus voor in Basisschool Horizon. Het was die dag ook de door Bednet georganiseerde pyjamadag, uit solidariteit met zieke kinderen. Emy vertelde de kinderen van de derde kleuterklas en het eerste leerjaar over hoe en waarom ze het boek schreef en las er ook uit voor.

De Pyjamareus is een mooi verhaal over een jongen die even niet naar school kan, maar toch elke dag bij zijn vriendjes is. Met achteraan een interview met Kathy Lindekens, voorzitter van Bednet. Voor kinderen vanaf 6 jaar. De zevenjarige Liam herstelt thuis van een operatie. Dankzij Bednet kan hij thuis de les meevolgen en praten met zijn klasgenootjes. Maar soms is hij te moe en moet hij rusten. Binnenkort is het Pyjamadag op school en om dat te vieren bedenken Liam en zijn vrienden een leuk plan!

Op 30 maart wordt het boek ook in Asse in de bib voorgesteld. 

Emy Geyskens schreef samen met Kolet Janssen het boek “De pyjamareus”. Jessica Raes maakte de illlustraties. Graag een voorleesmoment organiseren? info@leesfee.be

Info over BEDNET

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mrt 2019
Guido Van Cauwelaert
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief