ASSE - Axana is de enige finaliste in Vlaams-Brabant voor modellenwedstrijd 'Queen Of The Models'

C21

ASSE - Axana is de enige finaliste in Vlaams-Brabant voor modellenwedstrijd 'Queen Of The Models'

A_axana_
Axana. Ingezonden foto John Vermeeren.
 
Axana Carmoy uit Asse doet een gooi naar het kroontje in de modellenwedstrijd 'Queen Of The Models'. Vergis u niet, er is hier geen sprake van ' een dom blondje', want Axana gaat volgend jaar criminologie studeren aan de VUB in Brussel.
 
Wij laten haar even zelf aan het woord. "Ik ben Axana Carmoy en ik ben 17 jaar oud. Ik woon in Asse en ben de enigste finaliste die de provincie Vlaams-Brabant vertegenwoordigt in deze wedstrijd. Ik zit in mijn laatste jaar economie talen, optie Spaans in Vijverbeek. Volgend jaar plan ik criminologie te studeren aan de VUB. In mijn vrije tijd hou ik me vaak bezig met tennis en sinds april ook met modellenwerk. 
Vroeger heb ik al een paar keer voor de camera gestaan voor Blue Bay, Noukie’s, ik ben dan even gestopt en ik ben de uitdaging aangegaan door me in te schrijven in de modellenwedstrijd 'Queen Of The Models', ook omdat ik heel graag voor de camera sta en het modellenwerk erg miste. Queen of The models is van start gegaan in april en ik heb sinds dan nog geen enkel moment van spijt gehad dat ik me heb ingeschreven, ook  ondertussen veel extra vriendinnen gemaakt, veel bijgeleerd. Ik ben zelf als persoon heel hard gegroeid. Ik moedig zeker de onzekere meisjes aan om zich in te schrijven voor de editie 2022. Inschrijven kan via de website: www.queenofthemodels.be", besluit Axana.
Je kan Axana steunen door haar eigen instagram pagina te volgen: @axanacarmoy_finalisteqotm2021, daar zal ze tevens ook vermelden wanneer de SMS-vorming van start zal gaan. Wij duimen in ieder geval voor haar!

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 sep 2021
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief