Nieuw een luisterboek voor mensen met geheugen en concentratieproblemen

C21

Nieuw een luisterboek voor mensen met geheugen en concentratieproblemen

Aa157f91
Ilse
Foto_luisterboek
het luisterboek
 
 Ilse Hellinckx, auteur van het burn-outboek “Hoe het licht uitging” uit Merchtem, ging een stapje verder in de ondersteuning naar lotgenoten toe en brengt vanaf 15 juni een luisterboek uit. 
 
Heel vaak kampen mensen met ernstige burn-outklachten of burn-out met concentratiestoornissen en geheugenproblemen. Lezen is daarom vaak een te zware inspanning. Dit nieuwe luisterboek biedt daar een antwoord op en komt overeen met de vierde druk. Het is tevens ontworpen voor iedereen die liever audio beluistert dan een boek leest. Zelf ondervond ze tijdens haar burn-out aan den lijve dat ze een pagina verschillende keren diende te lezen om echt nog te begrijpen wat er genoteerd stond en vaak was de energie na 1 of enkele bladzijden volledig weg. 
Concentratie- of geheugenproblemen zijn een symptoom of klacht van burn-out en dat heeft alles te maken met onze hersenstructuur. Ze legt het je graag uit als je met haar aan de slag gaat in haar coachpraktijk waar ze mensen helpt om grondig te herstellen van burn-out. Dit luisterboek biedt een antwoord om toch allerlei interessante info en tips mee te krijgen mét concrete oefeningen, naast de herkenbaarheid, om te kunnen herstellen van burn-out(klachten).
 
 
Daarenboven schenkt zij dit boek ook aan de Luisterpuntbibliotheek, voor mensen met een leesbeperking. Het audioboek kwam tot stand in samenwerking met uitgeverij Het Punt en Productiehuis Transkript. Transkript heeft een jarenlange ervaring met het opnemen van audioboeken en -tijdschriften. Luisterpuntbibliotheek is een trouwe klant bij hen en is blij dat het boek ook aan hen werd aangeboden door de auteur.
 
Vanaf 15 juni te verkrijgen via uitgeverijhetpunt.be of via jouw luisterboekenkanaal. Prijs 20 euro.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mei 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024
Marc Colpaert | 03 jun 2024

archief