Halle - Maandagavond staat in het teken van carnaval op radio Victoria

C21
Halle_carnaval
 

Halle - Maandagavond staat in het teken van carnaval op radio Victoria

Editiepajot_halle_carnavalitiis_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

Vanaf nu staat de maandagavond bij radio Victoria (105.2 mhz) in het teken van carnaval. In het programma Carnavalitis gaan Didier Decooman, Frank Vannerom en Ben Braillard op zoek naar nieuwtjes over carnaval. Zij blijven daarvoor niet alleen in de studio maar trekken er ook geregeld op uit.

Naar aanleiding van hun 30 jaar bestaan wil radio Victoria dit jaar “DE CARNAVALIST” (in al zijn vormen) bedanken voor de afgelopen jaren. Mede dankzij zij hen is Carnavalitis niet meer weg te denken uit hun programma’s en dat zullen zij geweten hebben…
 
Frank Vannerom: “Iedereen is gebeten van Carnavalitis op Victoria, in de aanloop naar carnaval… of hoe de mensen van Halle en ver daar buiten wachten, smeken om van een doodgewone maandag, een dolle avond te maken, thuis of op café, elke maandag weer, en weer, … en weer opnieuw tot op 13-14-15 maart 2010, tot wanneer een dolle avond, een dolle nacht wordt…”.
 
Tussen 19 en 20 uur kunnen de carnavalisten zelf de muziek kiezen.
Ben Braillard: “Ben je lid van een carnavalvereniging? Kies dan samen, jullie favoriete carnaval- en feestplaten en wij draaien ze op maandagavond in "CARNAVALIST ES KUINING"! Stel met jouw (carnaval)vereniging onze playlist samen! Ook als gewoon liefhebber van carnavalmuziek mag je een lijstje samenstellen. Kies volledig vrij de beste carnavalhits en feestmakers! Selecteer 20 nummers en mail ze door naar info@carnavalitis.be”
 
Van 20 tot 22 uur wordt er elke maandagavond carnavalnieuws gebracht.
Didier Decooman: “Nog steeds gaan we op zoek naar het heetste carnavalnieuws en de leukste carnavaldeuntjes. Elke week is er nu de ANTI-Polyesterplaat en elke week nieuws uit een Café uit de regio. Is er nieuws, stuur dan een SMS naar 6033, uw SMS begint met STUDIO (spatie en dan uw bericht intikken en verzenden), € 1 per bericht. Ook te gebruiken voor een verzoekje of wedstrijd, SMS 6033”
 
AMBICAFE.
Na 22 uur en tot middernacht is er het ambicafé.
Frank Vannerom: “Het was vooral op locatie in de live café’s dat de overgang na het infoprogramma over carnaval om 22 uur naar de “radio” wat “te raar overkwam”.. Het was dan ook in diezelfde cafés dat er om 22u in aller heil naar een carnaval cd moest gezocht worden… Vandaar dat men van 22u tot 24u, nu terecht kan in het Ambicafé van 105.2 !Geen volle 2 uur extra carnavalmuziek, maar ambiance muziek van de bovenste plank, zodat zowel de cafés, als de “mannen in den hangaar”, als de “vrauve oent kostum” de nodige extra vitaminen krijgen om nog efkes door te werken… “.
 
OP LOCATIE
Tot met het weekeinde van carnaval trekt carnavalitis nog viermaal naar een andere locatie. Op 25 januari wordt het programma uitgezonden vanuit café ’t Oud Kasteel in Essenbeek. Op 8 februari trekt men naar Lembeek waar alles doorgaat in Café Wauters in de Puesstraat en op 22 februari is carnavalitis te gast in café Romanov.
 
Op 26 februari is er “Carnavalitis in ’t Lang” dat uitgezonden wordt vanuit Oud-Rodenem.
Didier Decooman: “Het is FEEST, 5de editie van onze In ’t Lang avond. Daarom maken we er dit jaar een ware feestavond van, want we combineren deze avond speciaal voor de carnavalgemeenschap in het teken van “30 jaar Victoria”. Deze keer niet met tal van optredens, maar met de beste “AMBI” muziek en wie weet een verrassingsoptreden”.
 
CARNAVAL TOP 100
Op 7 maart brengt Ben Braillard voor de elfde maal de carnaval Top 100
 
Ben Braillard: “Aan nieuwe Halse nummers is er nog steeds geen gebrek en ook in Nederland blijven ze goed bezig. Benieuwd wie op 7 maart met de nummer 1 gaat lopen... Stemmen maar vanaf maandag 1 februari 2010 via www.radiovictoria.be ”!
 
De 11de Editie gaat LIVE vanuit het OLV Centrum te Halle, iedereen welkom om gezellig met het carnavalitis team een pintje te drinken op Carnaval 2010!!! Op de dag na het kindercarnaval wordt de kermis geopend en daar willen ze natuurlijk ook bij zijn…
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jan 2010
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief