HALLE - Prinsenpaar 2010 wordt verkozen op 30 januari

C21 Css
Halle_carnaval
 

HALLE - Prinsenpaar 2010 wordt verkozen op 30 januari

Editiepajot_halle_kandidaten_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

De laatste zaterdag van januari zal het Halse stadscentrum omgetoverd worden in een Spaanse nederzetting. Op 30 januari wordt in CC ’t Vondel het nieuwe prinsenpaar verkozen met als thema “Eviva Espagna”
Die dag zullen 8 kandidaten koppels zich ten volle in de strijd gooien voor de titel van prins en prinses carnaval van Halle 2010.

Het wordt alvast een ludieke zaterdag met animatie en proeven door de kandidaten zelf en natuurlijk heel wat verrassingen.
 
De kandidatenkoppels zijn:
 
-D’Afzakkers: Stijn en Lesley
-De Vrie Kadeikes: Dirk en Sharron
-De Hallemettekes: Maud en Telly
-De Boemerangs: Thierry en Katelijne
-De Boerkes: Kurt en Katleen
-De Rioukes: Johan en Cynthia
-De Pagadders: Glenn en Caro
-De Postichkes: Ivo en Kristel
 
VOORPROEFJE
Bij de voorstelling aan de pers moesten de mannen verkleed zijn als toreadors en de dames in Spaanse furie of flamencodanseres. Het thema van de verkiezingen is voor niets “Eviva Espagne”. Daar werd ook al een tipjes van de sluier opgelicht over de proeven.
 
De koppels dienen op 30 januari om 11u te verzamelen aan het Vondel. Eén persoon als Don Quichote en één persoon als windmolen.
Van de kandidaat hofnarren moet één persoon volledig in het geel en één persoon volledig in het rood zijn. Alle outfits kunnen mogelijk achteraf in de show nog nodig zijn.
Ook de kledij van de persconferentie moet tevens naar het Vondel meegebracht worden.
 
Verder moeten zij bij zich hebben: een volledige koersoutfit en een zomerse strandoutfit voor kandidaat prins en prinses
 
Alle kandidatenkoppels moeten een Spaanse vlag bij hebben met daarop hun 2 voornamen en de naam van hun groep.
 
OPDSRACHTEN
Met de koppels zal Halattraction vanaf 11.11 uur heel wat opdrachten in en buiten het Vondel doen. Supporters en sympathisanten zijn dus heel belangrijk. Proeven zullen duren tot ongeveer 16u.
 
Alle 8 koppels gaan door en zullen dus deelnemen aan de Rode Draad. Wat zij moeten verzamelen zal rond 18u op Radio Victoria 105.2 FM te volgen zijn. De 8 koppels krijgen tot 19u33 de tijd om het voorwerp te verzamelen.
 
Tussen 19u33 en 20u gaan de deuren van het Vondel dicht voor controle van de rode draad. Om 20 u gaan de deuren open en hebben de 8 koppels elk 2 minuten tijd voor een intrede. Deze intredes dienen elkaar onmiddellijk op te volgen. Het verloop van de avond is een combinatie van: theorie, muziek, praktijk en show.
 
Alle 8 koppels zullen de voorbereide act moeten brengen. Zij, hofnarren en getuige mogen deelnemen, geen andere personen. Voor de act krijgen ze maximum 3 minuten de tijd om een show in elkaar te steken met volgende personen of karakters: Julio Iglesias, Koningin Fabiola, Calimero en Manuel (Fawlty Towers). Kledij zelf te voorzien.
 
Op alle kledij staan punten, dit van ‘s ochtends tot ‘s avonds.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jan 2010
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 mrt 2022
Devogeleer Emile | 25 mrt 2022
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief