HALLE - Christian en Viviane worden het prinsenpaar van de derde leeftijd

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Christian en Viviane worden het prinsenpaar van de derde leeftijd

Editiepajoty_halle_derde_leeftijd_foto_merckx
Het kandidaat prinsenpaar van de derde leeftijd. - Foto Felix Merckx
 

Als alles normaal verloopt worden op zaterdag 13 februari rond 24 uur Christian Sonck en Viviane Walravens aangesteld tot prinsenpaar van de derde leeftijd. Hoewel ze de enige kandidaten zijn, moeten zij tijdens een showavond in Centrum Lindegroen in Buizingen proeven afleggen om tot het prinsenpaar derde leeftijd gekroond te worden.

Christian Sonck (52 jaar) is eerste treinbegeleider en zijn echtgenote Viviane (51 jaar) is bediende. Zij wonen in Buizingen. Samen met een vriend vieren zij al 23 jaar carnaval.
 
Christian: “Wij vonden dat het tijd was om carnaval eens te beleven van langs een andere kant en daarom heb ik mij met echtgenoot kandidaat prinsenpaar gesteld”.
 
Zij verwachten veel van carnaval dit jaar.
“Vooreerst een mooi en proper carnaval. Ik weet het dat wanneer wij op het podium staan het zeer emotioneel voor ons zal zijn”, zegt Christian.
 
Zij moeten zich op zaterdag 13 februari om 15.30 uur in café ’t Hoekske in Buizingen aanbieden. Hij als machinist van een stroomtrein en moet een kolenschop en 11 gebruikte tickets bijhebben.
Viviane moet zich aanbieden als spoorwegarbeider en moet een rode vlag en een geluidshoorn bij hebben om de veiligheid van de spoorarbeiders te garanderen Verder moeten zij ook elf personen bijhebben met zoveel mogelijk verschillende carnavalsoutfit.
 
Van daar vertrekt men dan in stoet naar centrum Lindengroen. Onderweg en daarna in de zaal moeten er theoretische en praktische proeven afgelegd worden.
 
Vanaf 19.11 uur begint de verkiezingsshow in de zaal. Daar heeft ook de doop en de opname in de Orde van de Senioren van het seniorenpaar 2009 plaats. Verder op de avond zijn er optredens voorzien van Danny Fabry en Yves Segers.
Rond middernacht zal men dan weten of Christian en Viviane geslaagd zijn in hun proeven.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 feb 2010
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief