Hans Huygens, student fotografie aan de kunstacademie de Meiboom in HALLE, wint de prestigieuze “Gouden Lens 2010”. Patrick Bardyn uit SINT-PIETERS-LEEUW wint de "Bronzen Lens 2010"

C21
Halle_carnaval
 

Hans Huygens, student fotografie aan de kunstacademie de Meiboom in HALLE, wint de prestigieuze “Gouden Lens 2010”. Patrick Bardyn uit SINT-PIETERS-LEEUW wint de "Bronzen Lens 2010"

Carnaval_halle_2009_winnende_foto_van_hans_huygens
De foto van Hans Huygens waar hij de Gouden Lens 2010 mee wint
 

Hans Huygens, student fotografie aan de kunstacademie de Meiboom in Halle, wint de prestigieuze “Gouden Lens 2010” op het Internationaal Fotofestival van Knokke-Heist. Patrick Bardyn (Sint-Pieters-Leeuw) wint de "Bronzen Lens 2010".

De jury van het Internationaal Fotofestival in Knokke-Heist heeft de “Gouden Lens” uitgereikt aan Hans Huygens uit Grimbergen voor een zwart-wit foto uit het dagdagelijkse leven, namelijk een foto van carnaval 2009 in Halle met de gilles voor de kerk van Sint-Rochus..
 
Voor het Internationaal Fotofestival werden door 649 fotografen uit 34 verschillende landen zo'n 3.000 foto's ingezonden. Uit die inzendingen koos de jury de vijf beste foto's die in aanmerking kwamen voor de prijzen.
 
De jury reikte de “Gouden Lens” uit aan Hans Huygens uit Grimbergen (Vlaams-Brabant). De “Zilveren Lens” gaat naar de Rus Salavat Safiullin en de “Bronzen Lens” naar Patrick Bardyn uit Oudennaken (Vlaams-Brabant).
 
Hans Huygens is student fotografie aan de Kunstacademie de Meiboom in Halle en Patrick Bardijn is oud-student aan dezelfde academie.
 
 
( Foto: Carnaval Halle 2009, winnende foto van Hans Huygens.)
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 feb 2010
Felix Merckx
Hans Huygens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief