HALLE - Bumba en Kai Mook vieren carnaval

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Bumba en Kai Mook vieren carnaval

Editiepajot_halle_kindercarnaval

De carnavalsgekte komt eraan en dat merkt DreamLand aan de verkoop van de kostuums. Het pakje van Kai Mook (exclusief verkrijgbaar bij DreamLand en Colruyt) is de favoriet van de allerkleinsten. En omdat kwaliteit en veiligheid bij DreamLand op nummer één staan, voldoen alle carnavalskostuums aan strenge veiligheidseisen.

In de zoo of in de ruimte

 

Wat in het voorbije jaar gebeurde, is voor kinderen vaak een belangrijke inspiratiebron wanneer ze een carnavalskostuum uitkiezen. En dat is dit jaar niet anders. Een van de populairste kostuums is dat van Kai Mook, de babyolifant die in mei werd geboren in de zoo van Antwerpen. De astronautenkostuums kennen ook een groot succes en natuurlijk doen bekende kinderhelden zoals Bumba, Kaatje en Mega Mindy het goed.

 

DreamLand lacht niet met veiligheid

 

Bij DreamLand voldoen alle carnavalskostuums aan erg strenge veiligheidseisen. De wetgeving beschouwt verkleedkledij als speelgoed en alle kostuums moeten dus voldoen aan dezelfde legale voorwaarden. Daarom worden ze onderworpen aan een heleboel tests: een brandbaarheidstest, controle op loszittende stukjes of verboden kleurstoffen, enz. Johan Geeroms, directeur bij DreamLand: "Voor de levering eisen we een testrapport van de fabrikanten. En we testen ook heel wat zelf. We gaan bijvoorbeeld na of de etiketten van de kostuums alle nodige informatie bevatten."

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 feb 2010
Marc SLuys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024

archief