HALLE - Kerstconcert met Christoff

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Kerstconcert met Christoff

Editiepajot_halle_maskottes_1_foto_merckx
Foto's © Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_maskottes_2_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 
Voor hun jaarlijks kerstconcert heeft HKV De Maskottes Christoff kunnen strikken. Hij brengt zijn kerstliedjes op 28 en 29 december om 20 uur in de Halse basiliek.
 
Aanvankelijk was er maar één concert voorzien, maar door de succesrijke voorverkoop werd er beslist een tweede concert in te lassen. Per concert kunnen 400 personen in de basiliek. Een deel van de opbrengst van het concert wordt geschonken aan het restauratiefonds van de Halse basiliek.
 
Op de persvoorstelling was Christoff zelf aanwezig in de basiliek. Voor hem geen onbekend terrein, want hij is al vijfmaal vanuit Grimminge te voet naar Halle op bedevaart gekomen.
 
Zelf kijkt hij uit naar het concert.
Christoff: “Kerstmis is de periode dat men met liedjes iets kan vertellen aan mensen. Zelf ben ik ook zeer gelovig. Met mijn concerten wil ik ook kerstmis dichter bij de mensen brengen. Ik breng de klassieke kerstnummers, maar daarnaast ook nummers met een boodschap”.
 
Kaarten voor het extra concert op woensdag 29 december kunnen gereserveerd worden op 0496/ 41 80 30. Een kaartje kost 35 euro.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2010
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief