HALLE - Bart en Berna vormen het hofmaarschalkenpaar

C21 Css
Halle_carnaval
 

HALLE - Bart en Berna vormen het hofmaarschalkenpaar

Editiepajot_halle_hof_1_foto_olaf
Foto's © Olaf
 
Editiepajot_halle_hof_2_foto_olaf
Foto © Olaf
 
Editiepajot_halle_hof_3_foto_olaf
Foto © Olaf
 
Editiepajot_halle_hof_foto_olaf
Foto © OLAF
 

De Orde van de Hofmaarschalken en Hofdames heeft een proefaflegging gehouden voor de nieuwe hofmaarschalken voor carnaval 2011. Hofmaarschalk wordt Bart Cools en hofdame Berna Mathys.

 Hofmaarschalk Peter I en zijn Mini - Hofmaarschalkenpaar Kenneth I en Silke I moesten diverse proeven afleggen. Hofdame Sofie kon er niet bij zijn wegens ziekte en zal haar proeven op vrijdag 27 december afleggen. Deze proefaflegging was nodig om opgenomen te worden in de Orde van de Hofmaarschalken en Hofdames. Het kandidatenpaar 2011 moest een paar proeven afleggen waaronder een theorieproef en een paar ludieke carnavalproeven.
 
Bij het Oenstellingsgala op zaterdag 5 februari 2011, zal het nieuwe Hofmaarschalkenpaar aangesteld worden en dit in zaal Palace te Buizingen.
 
Hofmaarschalk wordt Bart Cools, hij is lid geweest van Den Heksenketel en Gilles & Pierrots van Groot Halle.
Hofdame wordt Berna(dette) Mathys. Zij is lid van een nieuwe carnavalgroep: Moest Er Ne Ki Van Komme en uitbaatster van café The Blues te Lembeek.
 
Tijdens Halle op Losse Schroeven (zaterdag 15 januari 2011), in 't Vondel, stelt de Orde van de Hofmaarschalken en Hofdames het nieuwe paar voor het eerst voor aan het grote publiek.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 dec 2010
Felix Merckx
Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief