HALLE - Vijf koppels zijn kandidaat prins en prinses carnaval

C21 Css
Halle_carnaval
 

HALLE - Vijf koppels zijn kandidaat prins en prinses carnaval

Editiepajot_halle_verkiezingen_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Het heeft wel wat werk gekost, maar uiteindelijk zijn er toch 5 koppels bereid gevonden om te strijden voor de titel van prins en prinses carnaval. De strijd wordt gestreden onder het thema ‘Love Boat’ op zaterdag 29 januari in CC ’t Vondel.

De strijd begint er om 11.11 uur met de ochtendproeven. De toegang tot deze proeven is volledig gratis. Vanaf 19u33 zwaaien de deuren open voor de grote verkiezingsshow. Voor de ochtendproeven is het vooral de achterban die de straat op moet om Halle warm te maken voor carnaval.
 
 Over het thema ‘Love Boat’ Bart Mary:”Iedereen inschepen voor de grote luxe-cruise op de Love Boat. Een prachtige cruise door Groot-Halle brengt ons naar verschillende bezienswaardigheden, monumenten, gekende of bekende personen en natuurlijk de verschillende proeven voor de kandidatenparen. Dit mooie thema biedt ons de mogelijkheid om heel breed te gaan qua opdrachten en proeven. Het hele programma is tot in de details uitgewerkt om van deze dag een unieke ervaring te maken. Voor de kandidaten zal het een onvergetelijke dag worden, maar voor de bezoekers zal het zeker zo spannend en emotioneel worden”.
 
Volgende carnavalverenigingen vaardigen een koppel af om de strijd aan te gaan: De Stoute Mennekes, De Gebeure, D’Afzakkers De Vrie Kadeikes, en een koppel gevormd door de Hallemettekes en de Kerjuizenuize
 
Kaarten in voorverkoop zijn te vinden bij: kapsalon Emile — Biezeweide — Halle; café de Kelt — Possozplein — Halle; kindercrèche de Melkherberg — Europalaan — Lembeek; Lem ‘n Rock café — Claesplein — Lembeek aan de prijs van €6,50 Aan de kassa betaal je €8,00
 
ZOEKTOCHT
Zoals ook het geval is in andere steden heeft men in Halle lang moeten zoeken om kandidaten te vinden. Uiteindelijk schreven er zich vijf kandidaten in op de laatste groepenvergadering. Daarom staat er voor volgend jaar een verandering op stapel.
 
Voorzitter Jos Appelmans: “Volgend jaar moet elke groep en elke vriendenkring die al meer dan 3 jaar bestaat een koppel afvaardigen. Prins worden in Halle is geen dure zaak en kost zoveel als de kandidaten zelf willen. Het prinsenpaar krijgt zijn kostuum en pins en daar bovenop nog een cheque van 2.500 euro die ze mogen besteden aan wat zijn willen. Wij willen enkel dat zij op alle activiteiten die met carnaval in Halle te maken hebben aanwezig zullen zijn”.
 
STICKERS
De nieuwe carnavalstickers zijn opnieuw exclusief te verkrijgen op de prinsenverkiezing. Tijdens de ochtendproeven krijgt men bij aankoop van 20 drankbonnetjes een raamsticker gratis. De oplage is beperkt.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jan 2011
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief