Voorbereidingen carnaval HALLE volop aan de gang

C21 Css
Halle_carnaval
 

Voorbereidingen carnaval HALLE volop aan de gang

Editiepajot_halle_halattraction_foto_merckx
 

Carnaval Halle groeit ieder jaar opnieuw. Niet in grootte, want er zijn natuurlijk technische beperkingen, maar in kwaliteit. Halattraction werkt en bouwt als organiserende ploeg jaar na jaar aan een mooier en veiliger volksfeest. De organisatoren geven nu al afspraak op 2, 3 en 4 april.

Op deze 3 dagen worden er terug een 100.000 bezoekers in Halle verwacht. Volgens bronnen zouden er verleden jaar wel meer toeschouwers in Halle geweest zijn dan in Aalst.
 
Voor de vijfde keer op rij mogen zij rekenen op de medewerking en de steun van de Mc Donald’s-Ploeg als hoofdsponsor.
 
Voorafgaand aan de carnavalstoet op zondag 3 april, rijdt de grote reclamestoet door de Halse straten. Inschrijven voor de reclamestoet kan via www.carnavalhalle.be . Klik op de links om het inschrijvingsformulier en de algemene richtlijnen te openen.
De reclamestoet start om 14u00 vanaf de St.-Rochusstraat.
 
CARNAVALKALENDER
Carnavalliefhebbers kunnen ook al hun agenda voor 2011 bovenhalen, want het meest gegeerde verzamelitem van het Halse carnavalsseizoen is terug: De carnavalkalender. Deze geeft een overzicht van alle belangrijke evenementen voorafgaand op het grote feestweekend, vervolledigd met een gedetailleerde planning van het carnavalweekend zelf. Een onmisbare gids voor elke feestvierder.
Deze folders worden verdeeld in de handels- en horecazaken in Groot- Halle.
 
BRUG
Zoals het al jaren het geval is, zal de stoet ook dit jaar op de St. Rochuswijk vertrekken en dit niettegenstaande de Bospoortbrug dan nog niet zal open zijn. Er wordt daarom een omweg gemaakt langs de Vandenpeereboomstraat en de Nederhembrug. De stoet wordt hierdoor ook 300 meter langer
 
Op enkele kleine plaatsje na kan Halattraction nu al zeggen dat de carnavalsfoor al volledig volmzet en er dus terug een honderdtal attracties zullen staan.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 dec 2010
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief