Vijf kandidatenparen wagen zich aan de strijd voor prins en prinses carnaval Halle 2011

C21 Css
Halle_carnaval
 

Vijf kandidatenparen wagen zich aan de strijd voor prins en prinses carnaval Halle 2011

Editiepajot_halle_kandidaten_foto_kos
Foto KOS
 

De namen zijn bekend van de kandidaten prins en prinses carnaval 2011. Wie de opvolgers van Ivo en Kristel worden zal men weten zondag 30 januari heel vroeg in de morgen.

De verkiezingen krijgen zijn beloop op zaterdag 29 januari. Vanaf 11u11 worden de kandidaten verwacht in cc ’t Vondel. Een hele dag worden zij onderworpen aan gevarieerde en geanimeerde proeven voor de kandidaten en hun achterban, als opwarmer voor de grote verkiezingsshow.
 
De toegang tot de dagproeven is volledig gratis, ’s avonds kost een kaartje €8,00 aan de kassa. Kaarten in voorverkoop zijn nog steeds te verkrijgen aan €6,50.
 
Voor de Vrie Kadeikes stellen zich Dirk en Tina kandidaat. Dirk deed reeds in het verleden mee aan de prinsenverkiezing en voelde het dit jaar opnieuw kriebelen. Hij twijfelde geen seconde toen de vraag gesteld werd of hij interesse had om deel te nemen. Kandidate Tina is nog vrij nieuw in de Halse carnavalwereld maar wil op deze manier de carnavalisten en de carnavalwereld beter leren kennen.
 
d’ Afzakkers vaardigen Pamela en Joeri af.Kandidate Pamela is de kleinste van de groep, maar laat van zich horen en gaat volop voor de titel. Eigenlijk was ze wat jaloers op haar oma, die seniorenprinses werd. Het was zij die haar zei “jij zou nog een mooie prinses kunnen zijn”. .
Kandidaat Joeri is blij dat er dit jaar een prinsenverkiezing is, want het was bang afwachten tot het laatste ogenblik, waarop de kandidaten zich bekend maakten. Joeri verwacht een hele toffe avond en verzekert ons ervan dat zij er voor gaan.
 
De Hallemettekes & de Kerjuizenuize sturen Telly en Maud naar het Vondel. Telly en Maud, alias Mimmi en Titti nemen voor de tweede keer op rij deel. Vorig jaar grepen zij net naast de titel en hopen het dit jaar beter te doen. Zij vinden het deelnemen al een unieke ervaring op zich, toch gaan zij dit jaar resoluut voor de titel met de slogan “Met den buut noe de met, retteketet”.
 
Voor de Stoute Mennekes is het hun eerst deelname aan de priunsenverkiezing, maar Alain en Elke gaan er meteen helemaal voor. De kandidatengroep is voor hen een toffe groep met altijd heel veel ambiance.Ze verwachten een spetterende dag en kondigen hun deelname aan met de slogan: “Met Alain en Elke op den buut, wetj carnaval gruut”.
 
Tot slot zijn er de Gebeure. Inneke mochten was al te zien op het grote podium als hofnarsis aan de zijde van haar broer, prins Ken. Dit jaar grijpt ze haar eigen kans en gaat voluit voor de titel van prinses. Inneke is samen met haar kandidaat prins, Wouter gerustgesteld, nu er een prinsenverkiezing doorgaat. Ook zij moesten bang afwachten tot alle kandidatenparen bekend waren. Zij verwachten een faire, hele toffe dag , waarop ze zich zeker zullen amuseren.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jan 2011
Felix Merckx
Kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief