HALLE - Radio Victoria brengt op maandagavond het carnavalnieuws

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Radio Victoria brengt op maandagavond het carnavalnieuws

Editiepajot_halle_carnaval_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Nog tot einde maart kan men op maandagavond op de Halse radio Victoria (105.2 Mhz) het carnaval in Halle mee achter de schermen volgen in het programma Carnavalitis. Dit programma wordt al voor het negende seizoen uitgezonden. Men bezoekt hangars en naaiateliers, er worden programma’s uitgezonden vanuit de studio en er zijn ook vijf uitzendingen vanuit een café in Halle.

 Elke Halse carnavallist stemt maandagavond af op radio Victoria. Om 19 uur is er een opwarmer. De eigenlijke uitzending loopt van 20 tot 22 uur en vanaf 22 uur tot middernacht is er dan nog het ‘carnavalitis Ambicafé’. Men gaat op zoek naar het heetste carnavalnieuws en de leukste carnavaldeuntjes. Elke week is er de ‘Schlager van de week’ en de rubriek ‘Van uure zegge’.
 
Achter het programma ‘Carnavalitis’ staat een gans team van medewerkers.
 
De live-uitzendingen dit jaar gaan door in de volgende cafés: Café den Boulevaar (24 januari), Café ’t Hoekske (7 februari), café De Kring (21 februari), café De Klinkoet (7 maart) en café Breugel (21 maart).
 
Op vrijdag 25 februari is er carnvalitis in ’t lang. Deze avond gaat door in zaal Oud-Rodenem.
 
Naast de maandagavond uitzendingen rond carnaval, wordt er op zaterdag 29 januari rond 18 uur het voorwerp bekend gemaakt dat de kandidaten prins en prinses moeten zoeken voor de prinsenverkiezing.
De verkiezing zal ook rechtstreeks uitgezonden worden op radio Victoria.
 
Naar jaarlijkse gewoonte brengt radio Victoria ook rechtstreeks verslag uit van de activiteiten rond carnaval op 2, 3 en 4 april. Hun studio staat dan opgesteld boven ’t Groot Café op de Grote Markt. Drie dagen en nachten maken ze live-uitzendingen van daaruit.
 
Meer info over dit alles op www.carnavalitis.be of info@carnavalitis.be 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jan 2011
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 17 mrt 2023

archief