HALLE / PEPINGEN - Halattraction steunt Huize Ter Loo

C21 Css
Halle_carnaval
 

HALLE / PEPINGEN - Halattraction steunt Huize Ter Loo

Editiepajot_halle_goed_doel_foto_merckx
Foto's © Felix Merckx
 
Sleutelhqnger
Foto © Felix Merckx

Sinds hun ontstaan kiest Halattraction elk jaar een vereniging om financieel te steunen. Dit jaar wordt dat Huize Ter Loo uit de Halse buurgemeente Bellingen (Pepingen).

 Sinds vele jaren heeft het Orthopedagogisch Centrum Huize Terloo een residentieel hulpaanbod voor kinderen en jongeren met gedrags- en emotionele problemen en/of lichte verstandelijke beperking. O.C. Huize Terloo behoort tot de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. (Meer info: www.fracarita.org )
 
De kinderen en jongeren verblijven er in vijf leefgroepen. Er is plaats voor maximaal 60 schoolgaande meisjes en jongens tussen 3 en 21
jaar. Door de jaren heen zijn heel wat kinderen uit Groot-Halle en de omgeving (Vlaams-Brabant) bij hen opgevangen.
 
Voor de kinderen die er verblijven is bewegen en sporten een belangrijke uitlaatklep en ontwikkelingskans. Daarom dienden zij bij Halattraction een project in ter verfraaiing van het bestaande basketbalterrein. Met de steun van Halattraction willen zij het ombouwen tot een multifunctioneel, omheind sportterrein (genre mini-pitch) waar de kinderen op een veilige en verantwoorde manier allerlei sporten kunnen beoefenen.
 
Halattraction zal in naam van “0 .C. Huize Terloo” verschillende activiteiten op poten zetten om geld in het laadje te brengen. Doel is om op de laatste dag van het carnavalweekend een mooi bedrag te kunnen overhandigen in naam van de Halse carnavalgemeenschap.
 
SLEUTELHANGERS
Om huize Ter Loo te steunen gaan er metalen sleutelhangers verkocht worden met het logo van Halattraction. Deze worden verkocht op alle activiteiten van Halattraction. Ook op de markt van 5 en 12 februari, tijdens de rommelmarkt van 20 februari en op de volgende plaatsen: Lem’n Rock in Lembeek, Frituur Biezeweide en café De Klinkoet. Ook de Fleerefluiters gaan sleutelhangers verkopen op 20 maart wanneer zij het Echt Antwaarps theater naar het Vondel brengen.
 
Ten voordele van Huize Ter Loo brengt Halattraction tijdens het Sinksenweekend (10 juni) niemand minder dan de muziekkapel van de Gidsen naar de basiliek.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jan 2011
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief