Carnaval HALLE verwacht terug 100.000 bezoekers

C21 Css
Halle_carnaval
 

Carnaval HALLE verwacht terug 100.000 bezoekers

Editiepajot_halle_pins_foto_merckx
Dit zijn de carnavalmedailles van dit jaar. Foto © Felix Merckx
 

Tijdens de drie dolle dagen van carnaval Halle worden er terug zo een honderdduizend bezoekers verwacht. Dat is alleen maar mogelijk door de grote promotiecampagne die Halattraction voert. Zo maken zij een carnavalkalender, pins en medailles, een raamsticker, een nieuwe website, een carnavalkrant en een infofolder

CARNAVALKALENDER
De carnavalkalender is onmisbaar als bron van informatie wil men op de hoogte blijven van alle activiteiten en een gedetailleerd programma. Deze kalender is verkrijgbaar in de meeste groot-Halse handelszaken. Je krijgt ze dus snel te pakken!
 
PINS EN MEDAILLES
Na de veelbelovende voorverkoop op Halle Op Losse Schroeven, worden de carnavaleske edelmetalen verdeeld over de voorverkoopspunten. Een jaar als 2011, waar natuurlijk het carnavalgetal 11 uitspringt, leek het juiste moment om een voor-zichzelf-sprekende, duidelijke medaille te creëren. Men koos voor het logo van de organiserende ploeg, vergezeld van een kleurrijk “CARNAVAL 2011” opschrift.
De oplage is zoals elk jaar beperkt: 500 pins aan € 2,00/stuk en 250 medailles aan € 8,00/stuk.
Pins en medailles te verkrijgen in: Oud Rodenem, de Klinkoet, frituur Biezeweide, Thetrigi, Lem ’n rock, prinsenverkiezing en het kindercarnaval
 
RAAMSTICKER
Deze kleeft men op het achterraam van de wagen. Deze sticker vertelt aan heel België dat er feest wordt gevierd in Halle. Tevens een mooie gadget om te laten zien dat men meewerkt aan het grootste familiespektakel uit de streek.
Net zoals vorige jaren zal de beperkte oplage gratis verdeeld worden tijdens de ochtendproeven van de komende prinsenverkiezing.
 
WEBSITE
De website van carnaval Halle wordt vernieuwd. Het webadres blijft www.carnavalhalle.be maar krijgt een heel nieuwe look. Qua inhoud zal ook het één en ander veranderen. Men maakt de toegangen gebruiksvriendeljker en voorzien de site van extra foto’ s en filmpjes. Dé informatiebron voor het grote feest en alle evenementen doorheen het jaar.Tevens staan er de nieuwe richtlijnen op om als handelaar, als zelfstandige ondernemer, als individueel, als vriendenkring of als carnavalgroep mee te stappen in de stoet.
 
CARNAVALKRANT
Zo’n twee weken voor het grote feest valt er een carnavalkrant in de bus. De enige echte carnavalskrant brengt een explosie aan informatie. Zowel nieuwe weetjes, terugblikken als informatie van achter de schermen staan geflankeerd aan uniek fotomateriaal. In een oplage van 70.000 exemplaren overkoepelt deze krant het ganse Pajottenland.
 
 
INFOFOLDER
De infofolder wordt in samenwerking met Radio Victoria verdeeld aan de kop van de zaterdag- en de zondagstoet. Deze folder beschrijft de omlopen van de stoeten, evenals hun samenstelling.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jan 2011
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief