HALLE - JUNO zoek beste charbouwer

C21 Css
Halle_carnaval
 

HALLE - JUNO zoek beste charbouwer

Editiepajot_halle_char_foto_merckx
Foto archief © Felix Merckx

In het kader van zijn expositie rond creatieve artiesten van Halle is portretfotograaf JUNO op zoek naar de beste Charbouwer van Halle.

Thierry Rosmane Fotograaf JUNO: “Deze expositie is opgebouwd vanuit het principe Halle te laten kennis maken met 'zijn' artiesten en dit niet alleen vanuit het klassieke perspectief van schilder of beeldhouwer maar ook verder te gaan dan men zou verwachten”.
 
Zo zijn er naast foto's van Hubert 'Witse' Damen en stadsdichter Geert Vanhassel ook beelden van Chefkok Jean Yves van restaurant Kipso en de Finse Celliste Seeli Toivio, internationaal ambassadrice voor het werk van Servais
 
Ook zijn ze o.a. nog in gesprek met de beste brouwer uit de streek, richten ze hun blik op de kunst van het tatoeëren en zijn ze op zoek naar de meest kunstzinnige schepenen van Halle.
 
Thierry Rosmane: “Voor mij doet een artiest meer dan aan Kunst met een grote K, hij is creatief bezig en doet de mensen dromen, stilstaan bij mooie en minder mooie dingen van het leven. Carnaval is een deel van ons leven als Hallenaar en de kunst van het charbouwen verdient een portret in deze expo. Vandaar mijn dringende oproep naar iedereen om mij te helpen zoeken naar de beste charbouwer van Halle”.
Tips mogen gepost worden via www.juno-fotografie.be of info@juno-fotografie.be
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jan 2011
Felix Merckx
Archief Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief