HALLE - De verkiezing voor het prinsenpaar 2011 is begonnen

C21 Css
Halle_carnaval
 

HALLE - De verkiezing voor het prinsenpaar 2011 is begonnen

Editiepajot_halle_verkiezingen_1_foto_merckx
Foto's © Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_verkiezingen_2_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_verkiezingen_3_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_verkiezingen_4_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_verkiezingen_5_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Voor de Halse carnavallisten is deze morgen om 11.11 uur een heel lange dag begonnen die morgenvroeg rond 3 uur zal eindigen wanneer het prinsenpaar 2011 zal bekend gemaakt worden en men dus weet wie de opvolgers zijn van Ivo en Kristel.

 Vijf koppels boden zich om 11.11 uur deze morgen aan het CC ’t Vondel aan. De kandidaat prinses moest in zeemeermin verkleed zijn en de kandidaat prins als kapitein Iglo. Verder moesten zij een reddingsboei bijhebben, vijf grote valiezen, verse produkten en een zwemband. Zij kregen er ook de eerste vier opdrachten te horen. Hiermede moeten ze klaar zijn tegen 15 uur.
 
Voor hun eerste proef moesten zij een manspersoon vinden van minstens 100 kg. Hij moet zich tegen 15 uur tonen in zwembroek, met 5 paar zwembandjes, een duikersbril en een zwemmuts met bloemen.
 
Voor hun tweede proef moeten zij de Bospoortbrug namaken met lege WC rolletjes. Onder de brug moet de kandidaat prinses plaats nemen in een zwembad.
 
Voor hun derde proef moeten zij tegen 15 uur volgende personen kunnen tonen: een politieagent, een brandweerman, een stadsarbeider, een postbode, een kaartjesknipper, een air-hostess, een militair, een burgemeester, een verpleegster en een werknemer bij Mac Donalds. Zij moeten zich presenteren met de nodige bewijzen dat ze werkelijk het beroep uitoefenen.
 
In een vierde proef moeten zij zoveel mogelijk valiezen stapelen. Zij krijgen hiervoor vier pogingen.  
 
De vijf koppels die deelnemen aan de verkiezingen zijn: Dirk en Tina van de Vrie Kadeikes, Pamela en Joeri van d’Afzakkers, Telly en Maud van de Hallemettekes en de Kerjuizenuize, Alain en Elke van de Stoute Mennekes en Inneke en Wouter van de Gebeure. Elk koppel was vergezeld van de nodige supporters, die al zorgden voor de sfeer in het Vondel.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jan 2011
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief