HALLE - Halattraction heeft nieuwe website

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Halattraction heeft nieuwe website

Halattractio_2011_klein_homepage

De website van carnaval Halle is in een nieuw jasje gegoten en schittert door zijn nieuwe look en gebruiksgemak. Het alom gekende webadres blijft natuurlijk www.carnavalhalle.be  .

Qua inhoud is er van alles veranderd en vooral werd de website gebruiksvriendelijker opgemaakt. De website bevat een bron aan informatie. Alles wat men moet en wil weten over het grootste evenement van Halle en omstreken kan men op de vernieuwde website vinden.

Wie is Halattraction? Wat staat er op het programma tijdens het carnavalsweekend? Welke carnavalgroepen en vriendenkringen zijn er? Hoe en met wie is de stoet samengesteld?

Wat is er besproken op de groepenvergaderingen van Halattraction? Wanneer en waar vinden de verschillende dopen plaats?  Of wat mooie herinneringen ophalen door foto’s en filmpjes te bekijken?

Op al deze vragen en op veel meer vragen kan men snel een antwoord vinden op de vernieuwde website.

Zeker de moeite waard om regelmatig te raadplegen, want www.carnavalhalle.be  blijft dé informatiebron voor het grote carnavalsfeest en alle evenementen doorheen het jaar.

Tevens vind je er de nieuwe richtlijnen weer om als handelaar, als zelfstandig ondernemer, als individueel, als vriendenkring of als carnavalgroep mee te stappen in de stoet.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mrt 2011
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief