HALLE - Carnavalfoor officieel open

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Carnavalfoor officieel open

Ed_pajot_halle_foot_1_gr_foto_merckx
Foto's © Felix Merckx
 
Ed_pajot_halle_1_kl_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
Ed_pajot_foor_2_kl_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
Ed_pajot_halle_foor_2_gr_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Met de officiële opening van de foor is het aftellen naar het carnaval van volgend weekend volop begonnen. Peter van de kermis is Ken Verschoten en meter is Catherine Severs.. Samen met de prinsen, miniprinsen en seniorenprinsen openden zij officieel de carnavalfoor.

Zowel peter als meter zijn afstammelingen van de ‘paraplukes-dynastie’. Peter Ken is al de vijfde generatie in de familie Severs. Hij staat met een viskraan op de foor. Meter Catherine, die jarig was, is zoals Ken op de foor geboren. Zij staat met een lunapark.

Zoals de vorige jaren staan er meer dan 100 “stielen”. Daarmee zijn het Possozplein, de Leide en het Stationsplein helemaal volzet. Heelwat kramen heeft men moeten weigeren.

Bart Mary van Halattraction: “De foorreizigers komen graag naar Halle. Zij zeggen allemaal dat het hier een goede kermis is. Zij die de vorige jaren aanwezig zijn krijgen nog altijd voorrang. Toch hebben wij telkenjare nieuwe stielen. Ook zijn er attracties die ons aangeboden worden die zo groot zijn, dat we ze werkelijk niet kunnen plaatsen”.

Blikvangers zijn de g-force op de Leide, een looping op het stationsplein (nieuw) en de graviton, een ronddraaiende diamant.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mrt 2011
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024

archief