Wouter en Inneke regeren drie dagen over HALLE

C21
Halle_carnaval
 

Wouter en Inneke regeren drie dagen over HALLE

Ed_pajot_halle_car_1_gr_foto_merckx
Foto's © Felix Merckx
 
Ed_pajot_halle_car_2_gr_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 
Ed_pajot_halle_car_3_gr_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 
Ed_pajot_halle_car_4_gr_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 
Ed_pajot_halle_car_5_gr_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 
Ed_pajot_halle_car_6_gr_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 
Ed_pajot_halle_car_7_gr_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Kleine Vaantjesboer wordt politieagent
Burgemeester Pieters heeft voor drie dagen zijn macht overgedragen aan Wouter en Inneke, het prinsenpaar 2011. Zij krijgen het drie dagen voor het zeggen in Halle. De kleine Vaantjesboer kreeg een plunje van politieagent.

De machtsoverdracht kon zeker niet gebeuren zonder wat ‘peper en zout’.
Als eerste werd prinses Inneke verwekt uit de ton van de reuzin. In haar toespraak gaf zij een veeg uit de pan aan Bart Dewever en Elio Di Ruppo.
Inneke: “Twee maanden na onze verkiezing zijn wij al aangesteld. Dewever en Di Ruppo kunnen hier een puntje aan zuigen”.

Ook stelde zij voor dat de graffitispuiter die enkele dagen geleden werd aangehouden in het vervolg naar de hangaars zou gestuurd worden. “Daar zou hij zijn spuitbussen op een goede manier kunnen gebruiken”, aldus de prinses.

Het brouwen van prins Wouter duurde wat langer. De oud-prinsen moesten nog al lang op de duivelston kloppen om hem te verwekken.

Prins Wouter beloofde burgemeester een letter T te bezorgen. Eigenlijk is dat niet meer nodig, want de borden met ‘bospoorbrug” zijn sinds vrijdag verdwenen in Halle.

Het prinsenpaar mag nu drie dagen de macht overnemen in Halle van burgemeester Pieters. “Grote dossiers gaan we niet onder handen nemen, wij gaan ons vooral concentreren op de portefeuille van feestelijkheden”.

POLITIEAGENT
Nadat hij vroeger al Rood Kruishelper en brandweerman was, kreeg de kleine Vaantjesboer nu het kostuum van politieagent aangemeten.

Johan Vencken, voorzitter van de Confrérie van de Vaantjesboer noemde dit als een dank voor het werk dat de politie tijdens de dagen van carnaval moet presteren. Zelfs ‘les gendarmes de Saint-Tropez waren hiervoor naar Halle afgezakt, alhoewel zij sterk geleken op de mensen van Traction.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 apr 2011
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief