HALLE - Uitbater nachtwinkel betrapt op verkoop sterke drank

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Uitbater nachtwinkel betrapt op verkoop sterke drank

Hulpdiensten_halle_p200

De tweede dolle feestnacht van het Halse carnaval zit erop. Er vonden opnieuw veel feestvierders de weg naar de stad. Volgens de politie werd de nacht rustig ingezet. Er heerste een leuke sfeer onder de carnavalsvierders, en incidenten bleven in grote mate uit.

Een uitbater van een nachtwinkel werd omstreeks 22u30 door de politie betrapt op de verkoop van gemixte sterke dranken. Hierop werd alle sterke drank uit de rekken gehaald. De politie had op voorhand gewaarschuwd dat er streng zou opgetreden worden tegen verkoop van alcoholische dranken.

Tot 2u werden er geen bestuurlijke aanhoudingen verricht. Vanaf dan werd het echter drukker, en leek er meer amok gemaakt te worden. De politie werd een 15-tal keer opgeroepen voor kleine en grotere vechtpartijen, echter steeds zonder al te grote gevolgen. Enkele vechtersbazen werden opgesloten om af te koelen. Tussen 2u en 7u belandden 9 personen in de cel voor verstoring van de openbare orde of openbare dronkenschap.

De Halse Brandweer heeft een relatief rustige nacht achter de rug. Ze is uitgerukt om twee gesneuvelde ruiten in de Parklaan af te dichten.

Wat de medische discipline betreft, kan gemeld worden dat ze op de tweede carnavalsnacht 13 mensen naar het ziekenhuis heeft afgevoerd. Aan de hulpposten werden 23 verzorgingen uitgevoerd

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 apr 2011
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief