HALLE - De Gebeure zijn de grote winnaars van het carnaval

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - De Gebeure zijn de grote winnaars van het carnaval

Gebeure_winnaars
De Gebeuren, grote winnaars van het carnaval. - Foto's © Felix Merckx
 
Gebeure_kostuum
De Gebeuren hadden het mooiste kostuum. (Foto © Felix Merckx)
 
Boerkes_char
De Boerkes maakten de mooiste char in cat B. (Foto © Felix Merckx)
 
Kerjeuzenuize_kodtuum
De Kerjeuzeneuze hadden het mooiste kostuum in cat B (Foto © Felix Merckx)
 
Zu_geboure_kostuum
Mooiste kostuum in cat C werd gedragen door Zu Geboure. (Foto © Felix Merckx)
 
Hallemettekes_char
De Hallemettekes nzijn de winnaars in cat C. (Foto © Felix Merckx)
 
Mannen_met_char
De Mannen van de Met brachten de beste lichtshow. (Foto © Felix Merckx)
 

De Gebeure zijn de winnaars van carnaval 2011. Zij kregen ook de prijs voor de mooiste char en voor het mooiste kostuum. Tweede werden de Maskottes en derde, de Mannen van de Met. In categorie A (van de eerste tot de zesde plaats) brachten de Leste Kannekes de mooiste show. De lichtprijs was voor de Mannen van de Met.

Bij de Gebeure stond het elfjarig prinsenschap van Werner en Cindy centraal. Zij kregen een echte keuken ter hunner beschikking waarop werd gekookt tijdens de stoet.  Zij deelden gedurende de ganse stoet proevertjes uit. De Gebeure is ook de groep van prins Wouter en prinses Inneke.

In categorie B zijn de Boerkes de winnaar. Zij maakten ook de mooiste char. De Kerjeuzeneuzen hadden hier het mooiste kostuum en de Froesjeleirs brachten de beste show.

In categorie C zijn de Hallemettekes de winnaars. De Zotte gev’Halle hadden dre mooiste char, Zu Geboure had het mooiste kostuum en brachten ook de mooiste show.

De volledige uitslag ziet er uit als volgt:
Cat a: 1. De Gebeure; 2. De Maskottes; 3. De Mannen van de Met; 4. De Vrie Kadceikes; 5. Dei van Ba Chic en 6. De Leste Kannekes.

Cat B: 7. De Boerkes; 8. d’Afzakkers; 9. De Froesjeleirs; 10. De Fleerfefluiters; 11. De Postichkes; 12. De Rioukes; 13. De Smosjterpotten; 14. De Miniatuurkes; 15. De Kerjuizenuizen en 16. De Keutelkes.

Cat C: 17. De Hallemettekes; 18. De zotte Gev’Halle; 19. Ni zoage, pinte vroage; 20. Zu Geboure; 21. De Dollekes; 22. Vougelkes zonder kop; 23. De Stoute Mennekes; 24. De Bareelgangers; 25. Dei van ’t Stad en 26. Van Moete Muige.

Ook enkele individuelen mochten een prijs komen afhalen zoals den Belleman, Ronny de facteur, den dikken en den dunne en de carnavallist zonder naam.

GOED DOEL
Elk jaar steunt Halattraction ook een goed doel. Dit jaar werden er sleutelhangers verkocht voor Huize Ter Loo in Bellingen (Pepingen). Dit bracht 2.500 euro op. Daar bovenop schonk Halattraction nog 1.000 euro extra. Ter Loo gaat dit bedrag gebruiken voor de uitbreiding van hun sportinfrastructuur.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 apr 2011
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024

archief