Smosjterpotten winnen eerste ‘HALLE op stelten’

C21
Halle_carnaval
 

Smosjterpotten winnen eerste ‘HALLE op stelten’

Ed_pajot_halle_sinksen_1_foto_merckx
Foto's © Felix Merckx
 
Ed_pajot_halle_sinksen_2_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Halattraction organiseerde voor de tweede keer de Sinksenfeesten. Hoogtepunt op zaterdag was het spel ‘Halle op stelten’. De eerste editie hiervan werd gewonnen door de Smosjterpotten.

Vier ploegen gingen de uitdaging aan. Zij moesten ondermeer met zoveel mogelijk personen in een Citroën kruipen, steltenlopen, een hindernisparcours afleggen met een kruiwagen, waarvan de bestuurder geblinddoek was, enz…

De wedstrijd werd gewonnen door de Smosterpotten. Op de tweede plaats eindigden de Boerkes en Retro. De vierde plaats was voor Wetjegada, een nieuwe Halse carnavalgroep.
 
Morgen zondag kan men vanaf 10.30 uur op het Possozplein voor een aperitiefterras. Vanaf 13 uur is er kinderanimatie en vanaf 17 uur zijn er optredens van Vlaamse artiesten zoals Bart (gekend van verschillende meezingers en feestnummers), Yves Segers (streekgenoot en zeker meer dan gekend van nummers als “Ik Schreeuw het van de daken” en “Café de Zwaan”), John Horton (gekend van verschillende meezingers als “Valencia”, “Een beetje liefde” en “Angelina”) en Wim Leys (die een mooie hit te pakken heeft met “Shout Shout” en gekend is van “Elk z’n eigen gang”).
 
Afsluiter wordt Danny Fabry. Al meer dan 35 jaar mee aan de top van de Vlaamse artiesten. Hits als “Ca C’est La Vie” en “ Bij Jou Voel ik me nooit alleen” zijn z’n visitekaartjes en zonder meer zijn grootste gekende successen.
 
De inkom is volledig gratis.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jun 2011
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief