Halattraction op opendeur HALSE brandweer

C21
Halle_carnaval
 

Halattraction op opendeur HALSE brandweer

Halle_halattraction_brandweer
Jos Appelmans overhandigde een kunstwerk aan commandant Raymond Conters. - Foto Marc Sluys
 
Halle_halattraction_appelmans_
 

Op zondag 11 september stelde de Brandweer Halle zijn nieuwe kazerne voor aan het grote publiek. Ook carnavalsorganisator Halattraction was van de partij. Na de officiële opening van de opendeurdag door Commandant Conters en Burgemeester Dirk Pieters, werd het woord gelaten aan de voorzitter van Halattraction.

Voorzitter Jos Appelmans overhandigde in naam van de halse carnavalisten en feestvierders een beeldje in de vorm van een brandweerman. Een ontroerde Commandant Conters op zijn beurt beloofde dat het beeldje een mooie plaats zou krijgen in de inkom van de nieuwe kazerne.

Voorzitter Jos Appelmans dankte de halse Brandweer voor de jarenlange goede samenwerking. Deze goede en professionele samenwerking is nodig om tijdens het grootste evenement van de streek de carnavalvierders een veilige carnaval te kunnen garanderen.

Achter de schermen zijn Halattraction en de veiligheidsdiensten reeds begonnen met het uittekenen van de veiligheidsrichtlijnen voor het weekend van 17-18-19 maart 2012.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 sep 2011
Kenny Borremans
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief