HALLEmettekes houden heuse kinderdisco

C21
Halle_carnaval
 

HALLEmettekes houden heuse kinderdisco

Editiepajot_halle_hallemettekes_1_foto_belaen
Foto's © Stijn Belaen
 
Editiepajot_halle_hallemettekes_2_foto_belaen
Foto © Stijn Belaen
 

Carnavalgroep de Hallemettekes hielden hun fuif.Alhoewel die ’s avonds doorging werd ze al in de namiddag op gang getrokken. De Hallemettekes pakten hiervoor uit met een kinderdisco.

’s Avonds was het dus de beurt aan de ouders maar in de namiddag mochten de kinderen zich volledig laten gaan. De nieuwste kinderhits werden door de muziekinstallatie gejaagd en de kinderen dansten gretig mee. Er werden ook spelletjes voorzien. De kinderen vonden dit een meerwaarde die ze wel konden smaken. Zo werd tussen de hits onder meer stoelendans gespeeld.
 
Voor de kinderen werden de cocktails aangepast op niveau en werd er snoep verdeeld zodat ze naar hartenlust konden smullen. Gedurende drie uur konden de kinderen zich volledig laten gaan. Het verdriet en de frustratie was dan ook vaak groot toen papa of mama ineens aan de deur stond om een einde te maken aan de eerste fuif. Voor ze naar huis gingen werden de kinderen nog getrakteerd op een optreden van Mimi en Titi. Zij brachten enkele carnavalsnummers en sloten daarmee de kinderdisco af.
 
’s Avonds was het dan de beurt aan de oudere fuifgangers. Of dezelfde cocktails als in de namiddag werden geserveerd valt sterk te betwijfelen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 nov 2011
Stijn Belaen
Stijn Belaen
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief