HALLE - 26 koppels zijn kandidaat voor de opvolging van Wouter en Inneke

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - 26 koppels zijn kandidaat voor de opvolging van Wouter en Inneke

Editiepajot_halattraction_2012_klein_homepage
Repro EP

Op zaterdag 28 januari 2012 kiest Halle zijn prinsenpaar. Na jaren in de gekende succesformule te werken, is het tijd om variatie te brengen en een nieuwe formule klaar te stomen zeggen ze bij Halattraction.

Bart Mary van Halattraction: “In samenspraak en overleg met de carnavalsverenigingen werden een paar nieuwigheden doorgevoerd. Wisselwerking en uitwisseling van ideeën en informatie dragen wij dan ook hoog in het vaandel. Één van die afspraken is dat elke carnavalsvereniging een kandidatenpaar naar voor schuift om deel te nemen aan de grote verkiezingswedstrijd. De organiserende ploeg is dan ook zeer verheugd dat van de 28 potentiële deelnemende verenigingen, maar liefst 26 kandidatenparen in het grote avontuur stappen”.
 
De intense samenwerking tussen organisatie en de Halse carnavalsgemeenschap resulteert in een schitterende opzet om van de prinsenverkiezing een ongezien unicum te maken.
 
Bart Mary: “Een unieke formule en een doordacht concept maken van deze editie opnieuw een voltreffer. De uitbouw van de verkiezing zelf, met een groot aantal deelnemers, biedt verschillende mogelijkheden op vlak van creativiteit en originaliteit. De kandidaten mogen zich verwachten aan een spetterende avond, waarin een afwisseling van theoretische en praktische proeven het parcours bepalen naar het hoogste schavot. Prins en prinses carnaval Halle wordt je slechts één keer, maar wel voor het leven”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 nov 2011
Felix Merckx
Repr EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief