HALLE - Hofmaarschalken organiseren hun ‘Oenstellingsgala’

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Hofmaarschalken organiseren hun ‘Oenstellingsgala’

Editiepajot_halle_hofnarren_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Halle heeft zijn hofmaarschalkenpaar voor 2012. Peter Decloedt en Kelly Vanderroost worden de opvolgers van Bart 1 en Erna 1. Zij worden officieel aangesteld op het “Oenstellingsgala” op zaterdag 4 februari in zaal Palace op de Alsembergsesteenweg in Buizingen.

Het “Oenstellingsgala” is een stijlvol carnaval activiteit waar op het einde van de avond het nieuwe hofmaarschalkenpaar wordt aangesteld. Dan wordt ook het uittredend hofmaarschalkenpaar Bart 1 en Berna 1 en hun mini hofmaarschalkenpaar Jeasson 2 en Maité 1 opgenomen in de Orde.
 
Peter Decloedt is lid van HKV d’Afzakkers en Kelly Vanderroost was vorig jaar kandidaat hofnarcis voor kandidaat prinsenpaar Alain en Elke. Het mini-hofmaarschalkenpaar wordt bekend gemaakt met kindercarnaval.
 
De presentatie van het “Oenstellingsgala” ligt in handen van Marc Huylebroek. Er zijn optredens voorzien van de Halse dansmariekes en tal van Halse carnavalisten. Duchi Davoj of te wel Glenn van Big Brother zal instaan voor de nodige pluimen en showgehalte van de avond. Daarnaast is er nog een verrassingsact en zorgt discobar Sonolite voor de nodige muziek.
 
Kaarten in voorverkoop aan 8 euro zijn te verkrijgen bij dagbladhandel M@rc, café The Blues in Lembeek en bij de leden van de orde van de hofmaarschalken en hofdames of op nummer 02/396 00 85. De avond zelf kost een kaartje 10 euro.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jan 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024

archief