HALLE - Tiende seizoen carnavalitis op radio Victoria

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Tiende seizoen carnavalitis op radio Victoria

Editiepajot_halle_carnavalitis_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Radio Victoria is begonnen met zijn tiende seizoen carnavalitis. Iedere maandagavond tussen 20 en 22 uur kan men de laatste nieuwtjes over het komende carnaval in Halle beluisteren.

Een vaste ploeg carnavalitis medewerkers staat borg voor het 10de seizoen, en dit tot met het weekend van Carnaval Halle (17, 18 en 19 maart).
 
Van 19u tot 20u is er op maandagavond de Feestcollectie met Ben. Hij zorgt dit jaar voor de opwarming, voor een nieuwe aflevering van carnavalitis van start gaat.
 
De meeste uitzendingen gaan door van in de studio, maar soms ook van op een locatie.
Maandag 23 januari wordt uitgezonden van uit CAFÉ DE KELT. Op maandag 6 februari trekt men naar CAFÉ OUD RODENEM - Bij Herman en dit naar aanleiding van “11 joer De Smosjterpotten”.
Maandag 20 februari staan de micro’s in CAFÉ BELLE VUE aan het sas in Lembeek om te eindigen op maandag 5 maart in CAFE VAANTJESBOER - Bij Body
 
Nog steeds gaan ze op zoek naar het heetste carnavalnieuws en de leukste carnavaldeuntjes. Elke week is er de carnavalklassieker van de week, gekozen door Frank Vannerom. En natuurlijk is er ook terug VAN UURE ZEGGE”. Let op wat je zegt want Sonia d’ Ours heeft steeds pen en papier op zak!
 
Als afsluiter is er dan vanaf 22 uur Ambicafé. Geen volle 2 uur extra carnavalsmuziek, maar ambiance muziek, zodat zowel de cafés, als de “mannen in den hangaar”, als de “vrauve oent kostum” de nodige extra vitaminen krijgen om nog efkes door te werken...
 
CARNAVALITIS IN T LANG
Op 25 februari wordt er vanuit Zaal Oud Rodenem “Carnavalitis in ’t lang” uitgezonden. Tickets in voorverkoop aan €3 verkrijgbaar bij de medewerkers, in frituur ‘t Veroontje in Lembeek en zaal Oud Rodenem bij Herman. Aan de kassa is het €5.
 
Op 28 januari wordt vanaf 18 uur de volledige prinsenverkiezing uitgezonden.
 
Top 100 editie 13
De week voor carnaval wordt dan de carnaval Top 100 uitgezonden. Dit jaar gaat dat gebeuren vanaf “De Kroeg” op het ‘Sisseplein’ in Essenbeek.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jan 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief