HALLE - Halattraction steunt Centrum voor Menswelzijn

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Halattraction steunt Centrum voor Menswelzijn

Editiepajot_halle_goed_doel_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Sinds het ontstaan in 1905 engageerde Halattraction zich niet alleen om een groots volksfeest in goede banen te leiden, maar ook om een goed doel financieel te steunen. Dit jaar is het terug het Centrum voor Menswelzijn.

De organisatoren van het carnaval proberen elk jaar opnieuw een doel te kiezen met een verbintenis met Halle.
 
De manier waarop het Centrum voor Menswelzijn zich inzet voor de minderbedeelden uit de eigen streek laat Halattraction niet onberoerd. Na het kerstgeschenk, een jaarlijkse bijdrage om de kansarmen een mooi kerstfeest te bezorgen, willen ze nu meer doen voor mensen rondom hen die het moeilijk hebben om te overleven.
 
Voorzitter Jos Appelmans: ”Wij willen in naam van de Halse carnavalsgemeenschap de vrijwilligers van het centrum de middelen geven om hun missie te vervolmaken. Wij steunen ze financieel, want zij weten zelf het best wat de kansarmen het meest nodig hebben”.
 
Halattraction zal in naam van het Centrum voor Menswelzijn” de jaarpins en medailles, samen met de jaarlijkse carnavalsticker verkopen om dit doel te steunen. Men wil op carnavalmaandag een mooi bedrag te kunnen overhandigen in naam van de Halse carnavalgemeenschap.
 
Een pin kost 3 euro, een medaille 10 euro en de raamsticker 5 euro. Zij zijn verkrijgbaar bij elke manifestatie van Halattraction.
 
Het Centrum voor Menswelzijn is gelegen Brusselsesteenweg 132 in 1500 Halle, tel 02/356 09 92. Openingsuren: Maandag tot donderdag van 14 tot 16 uur en op donderdag van 10 tot 12 uur. Alle steun is er welkom.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jan 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief