HALLE - Hofmaarschalken officieel aangesteld

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Hofmaarschalken officieel aangesteld

Editiepajot_halle_hofmaarschalken_1_foto_olaf
Foto's © Olaf
 
Editiepajot_halle_hofmaarschalken_2_foto_olaf
Foto © Olaf
 
Editiepajot_halle_hofmaarschalken_3_foto_olaf
Foto © Olaf
 
Editiepajot_halle_hofmaarschalken_4_foto_olaf
Foto © Olaf
 

De Orde van Hofmaarschalken en Hofdames hebben hun nieuw Hofmaarschalkenpaar 2012 aangesteld tijdens hun Oenstellingsgala, Peter Decloedt en Kelly Vanderoost zijn nu officieel Hofmaarschalk en Hofdame van Halle.

 Tijdens het gala-evenement zijn verschillende optredens de revue gepasseerd. De avond werd geopend door de Halse Dansmariekes, gevolgd door een optreden van Duchi Davoj en een Halse Vedettenparade. Natuurlijk was iedereen benieuwd naar de nieuwe verrassingsact. Dit jaar was het Double Dj’s die de zaal in echte feeststemming bracht.
 
Hofmaarschalkenpaar Bart I en Berna I en hun Mini Hofmaarschalkenpaar Jeason I en Maïte I werden doorheen de avond opgenomen in de Orde en werden bedankt voor hun inzet die ze het afgelopen jaar hebben getoond.
 
Ook Hofmaarschalk Johan I (Prins Johan I) en Hofdame Beauty I (Prinses Nadine I) werden in de bloemetjes gezet voor hun 30 jarig jubileum. Hofdame Cindy I kreeg eveneens een attentie voor haar 10 jaar als Hofdame.
 
De avond werd afgesloten door de winnaars van "Halle op Losse Schroeven": AmbiHans en de Boerkes” waarna de discobar het feest deed knallen tot in de late uurtjes.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 feb 2012
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024

archief