HALLE - Voor de Maskottes is carnaval nu al geslaagd

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Voor de Maskottes is carnaval nu al geslaagd

Editiepajot_halle_maskottes_gr_foto_merckx
Fogto's © Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_maskottes_kl_foto_merckx
Foto © Felix Merc kx
 

De eigenlijke stoet moet nog beginnen maar de Maskottes zeggen nu al dat hun jaar geslaagd is. Zij mogen immers het prinsenpaar leveren, de miniprins, mochten aan Aartsbisschop Leonard de Halse carnavalswereld uit de doeken doen en kregen ook VTM in de hangar voor de gedeeltelijke opnames van Eric Baranyankas carnavalhit ‘broodje carnaval’

Muziek staat dit jaar centraal bij deze groep. Het leveren van een prinsenpaar heeft echter ook een keerzijde. Niet alleen het prinsenpaar maar ook het hofnarrenpaar kan bijna niet gaan meewerken aan de char.
 
Prins André: “Prins worden heeft ook zijn verplichtingen. Het is een grote eer dat wij het Halse carnaval in het ganse land mogen vertegenwoordigen. Het is een traditie dat het nieuwe prinsenpaar en zijn hofnarren alle andere groepen in hun hangaar gaan bezoeken. Daarbij komt nog dat wij onze kostuums moeten gaan passen, wij moeten onze discours en de recepties voorbereiden. Onze afwezigheid wordt echter goed opgevangen door de andere leden”.
 
De Mascottes maken er ook een eer van dat zij als eerste van de grotere groep hun char dopen. Dat zal op woensdag voor carnaval zijn op het Claesplein in Lembeek.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mrt 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief