HALLE - Kerjuizenuize dopen hun char als eerste

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Kerjuizenuize dopen hun char als eerste

Editiepajot_halle_kerjeuzeneuze_1_foto_belaen
Foto's © Stijn Belaen
 
Editiepajot_halle_kerjeuzeneuze_2_foto_belaen
Foto © Stijn elaen
 
Editiepajot_halle_kerjeuzeneuze_3_foto_belaen
Foto © Stijn Belaen
 

De kop is eraf. De eerste char die zondag het Halse carnaval zal opfleuren is gedoopt. Carnavalgroep de Kerjuizenuize waren de eerste om dit te doen. Met als thema “Deis joer vullen we de met, we emme er onzen oulifant opgezet.” slaagden de Kerjuizenuize erin een char naar buiten te laten komen vol olifanten.

Een bijzonder fiere carnavalgroep presenteerden vol trots hun pareltje van het komende carnavalsweekend. Drie jeugdige leden namen als eerste het woord en vertelden hoe alles tot stand gekomen is. Zij lieten het woord daarna aan de peter en de meter van de pasgedoopte char. Peter Chris en meter Mieke spraken vol lof over het werk. Ze beloofden de aanwezigen ook de dat er zondag een fantastisch kostuum bij de char zal komen te staan.
 
Nadien volgden nog enkele welgesmaakte frisse pintjes. De aanwezigen kregen de tijd om een beetje bij te praten. Daarna trok het bonte gezelschap naar café Lem’n Rock om aan de doop nog een klein feestje te breien. Al beloofden ze het wel rustig te houden want de beste dagen moeten nog komen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mrt 2012
Stijn Belaen
Stijn Belaen
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief