HALLE - Prins en Prinses opgenomen in hun orde

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Prins en Prinses opgenomen in hun orde

Editiepajot_halle_carnaval_prins_en_prinses_foto_stijn_belaen
Foto's © Stijn Belaen
 
Editiepajot_halle_carnaval_prins_en_prinses_foto_stijn_belaen__1_
Foto's © Stijn Belaen
 
Editiepajot_halle_carnaval_prins_en_prinses_foto_stijn_belaen__2_
Foto's © Stijn Belaen
 
Editiepajot_halle_carnaval_prins_en_prinses_foto_stijn_belaen__3_
Foto's © Stijn Belaen
 

Prins André en prinses Connie zijn gedoopt. Zaterdagavond werd prinses Connie verwacht op de Grote Markt met in haar spoor een heel pak verklede carnavalisten. Verschillende thema’s waren daarbij van tevoren aangegeven. De prinses moest zich vervolgens door de binnenstad een weg banen aan de hand van verschillende proeven. Uiteindelijk brachten die proeven haar naar Oud – Rodenem.

Daar aangekomen wachtten nog enkele proeven op de prinses. Samen met haar aanhang en met de steun van de carnavalwereld kon ze deze proeven, zoals onder andere een liedje zingen in het Italiaans, tot een goed einde brengen. Uiteindelijk kreeg ze uit handen van verschillende prinsessen de attributen die een prinses moet hebben en kon ze toetreden tot de orde van de Prinsessen.
Prins André werd zondagmorgen verwacht bij de orde van Tastendeuvel. Net als zijn echtgenote moest hij verschillende proeven afleggen en moest hij vooral vergezeld zijn van verschillende groepen die in thema waren gekleed. De prins moest onder andere in het bezit zijn van 11 papegaaien. Uiteindelijk brachten ook zijn proeven de hele meute bij Oud – Rodenem.
Ook daar volgden nog enkele proeven die onder het toeziend oog stonden van de advocaten die de prins zelf mocht uitkiezen. Uiteindelijk bracht André ook deze proeven tot een goed einde en werd hij opgenomen in de orde van Tastendeuvel. Nu beide carnavalsvorsten opgenomen zijn in hun orde is het carnavalsseizoen van start gegaan.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 nov 2012
Stijn Belaen
Stijn Belaen
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief