HALLE - Sebastien en Jenny is het nieuwe hofmaarschalkenpaar

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Sebastien en Jenny is het nieuwe hofmaarschalkenpaar

Editiepajot_halle_hofmaarschalken_2013_foto_merckx
Foto's © Felix Merckx
 

Nadat Hofmaarschalkenpaar 2012 Peter II en Kelly I en hun Mini Hofmaarschalkenpaar Kevin II en Zoë-Anna I zijn toegetreden tot de Orde, wordt het voor Hofmaarschalkenpaar Peter II en Kelly I tijd om de fakkel stilaan door te geven. Hofmaarschalkenpaar 2013 wordt Sebastien Depre en Jenny Natus lid van HKV “De Fontonellekes “ Voor het Mini- Hofmaarschalkenpaar 2013 is het wachten tot met kindercarnaval.

Dit carnavalseizoen bestaat de Orde van de Hofmaarschalken en Hofdames 33 jaar en dat willen ze op gepaste wijze vieren. Niet met een receptie zoals met hun 30 jaar bestaan, maar met de introductie van een nieuwe outfit voor al de leden, de lancering van een eigen “Hofpraline” en niet de vergeten een eigen carnavalslied.
De Halse hofpraline is een witte praline op basis van kwaliteitsvolle “Callebautchocolade” met heerlijke pralinévulling. Op de praline wordt een suikerlaag aangebracht waar het logo is opgedrukt. Na de “Halse Hofwijn” is nu ook een niet te versmaden: “Halse Hofpraline” geboren.
Carnavalslied
Na verschillende jaren deel te nemen aan “Halle op Losse Schroeven” met een eigen show, vonden ze het nu tijd om een eigen lied uit te brengen. Het lied werd ingezongen door Peter Poels en Sofie Ost en alle Mini’s.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jan 2013
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief