HALLE - Carnaval steunt terug het Centrum voor Menswelzijn

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Carnaval steunt terug het Centrum voor Menswelzijn

Editiepajot_halle_goede_doel_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Sinds het ontstaan van de vereniging in 1905 engageerde Halattraction zich niet enkel om een groots volksfeest in goede banen te leiden, maar ook om een goed doel financieel te steunen. Ze proberen elk jaar opnieuw een doel te kiezen met een verbintenis met Halle. Zo steunen ze ook dit jaar het Centrum voor MenswelzIjn het verleden hebben ze verschillende organisaties en instellingen financieel gesteund in samenwerking met de Halse carnavalsgemeenschap. Voorzitter Jos Appelmans: “We zijn van mening dat we best eerst de mensen naast ons verder kunnen helpen. De mensen rondom ons die de kans niet krijgen om mee carnaval te vieren, laat staan om hun dag door te komen. Met andere woorden, we zetten ons project van vorig jaar verder”.

Ze steunen dit jaar opnieuw het "Centrum voor Menswelzijn". De manier waarop deze mensen zich inzetten voor de minderbedeelden uit de eigen streek, laat Halattraction niet onberoerd.
Centrum voor Menswelzijn steunt mensen die in de armoede zitten met voedselpaketen, kledij en luiers voor de allerkleinsten.
Jos Appelmans: “De samenwerking met deze groep vrijwilligers loopt van een leien dak. De communicatie en verslagen bevestigen dat onze inzamelingen daadwerkelijk 100% efficiënt en doelgericht geïnvesteerd worden. Een mooi standpunt om uit te vertrekken en opnieuw acties op te starten om deze organisatie te steunen. Wij willen in naam van de Halse carnavalsgemeenschap de vrijwilligers van het centrum de middelen geven om hun missie te vervolmaken. We steunen ze financieel, want zij weten zelf het best wat de kansarmen het meest nodig hebben”.
Halattraction verkoopt de carnavalstickers aan 5euro per stuk. De jaarpin verkopen ze aan 3 euro per stuk, een feestmedaille kost 10 euro. Dit alles is te koop op de prinsenverkiezing, de verkiezing van de mini-prinsen en bij Cardano in de Basiliekstraat.
 Alle ingezamelde gelden gaan integraal naar het goede doel. Op de laatste dag van het carnavalsweekend wil Halattraction een mooi bedrag kunnen overhandigen in naam van de Halse carnavalsgemeenschap aan het Centrum voor Menswelzijn.
We zijn er zeker van dat ook dit jaar de Halse carnavalsgemeenschap zijn goed
Het Centrum voor Menswelzijn, Brusselsesteenweg 132 - 1500 Halle, Tel.: 02/356.09.92. Openingsuren: maandag tot donderdag van 14u00 tot 16u00 en op donderdag van 10u00 tot 12u00
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jan 2013
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief