HALLE - Kinderen en rolstoelgebruikers krijgen speciale plaatsen tijdens de lichtstoet

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Kinderen en rolstoelgebruikers krijgen speciale plaatsen tijdens de lichtstoet

Editiepajot_halle_halattraction__foto_merckx
De ploeg van Halattraction zorgt telkenjare voor wat nieuws. (Foto Felix Merckx)
 

Elk jaar opnieuw is het een uitdaging voor Halattraction om Carnaval Halle net dat tikkeltje meer te geven en hiervoor gaat de organiserende ploeg geen inspanning uit de weg. Zo komen er tijdens de lichtstoet (zondag 10 maart) op het Oudstrijdersplein speciale plaatsen voor kinderen en rolstoelgebruikers voorzien.

Op zondagavond trekt de lichtstoet door de Halse straten. Prachtig verlichte ‘chars’ en kostuums geven een unieke kijk op al dat moois. Tijdens de lichtstoet staan de groepen ook garant voor een doorlopende show, wat maakt dat deze show samen met de verlichte kostuums een niet te missen feeërieke sfeer geven in de Halse straten.
Nieuw dit jaar is dat Halattraction langs het parcours van deze lichtstoet, en meer bepaald op het Oudstrijdersplein (ter hoogte van het stadhuis), een extra tribune en animatie voorziet.
Op het Oudstrijdersplein zullen de groepen voor de eerste maal hun doorlopende show opvoeren alvorens zij doorgaan in de richting van de Grote Markt.
Op het Oudstrijdersplein wordt zo een extra ruimte gecreëerd waar menig sympathisant rustig kan genieten van al de pracht en praal die de lichtstoet met zich meebrengt.
Belangrijk is dat ze op dit plein rekening houden met kinderen én met rolstoelgebruikers. Op het Oudstrijdersplein zal een zone afgebakend worden waar deze mensen van op de eerste rij kunnen genieten van deze lichtstoet. Er zal ook voorzien worden in een drank- en eetstand.
De opvang van de bezoekers op dit plein alsook de presentatie is in handen van Stadsradio Halle.
Organisator Halattraction en Stadsradio Halle slaan de handen in elkaar om dit gratis aan te bieden. Om organisatorische reden wordt aan de mindervaliden gevraagd om op voorhand de aanwezigheid te bevestigen zodat de nodige accommodatie en hulp ter beschikking kan worden gesteld. Hiervoor neemt men best contact op via het nummer 02/361.36.36 van Stadsradio Halle of via mail naar andre@stadsradio.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 feb 2013
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief