HALLE - André en Conny verbranden hun heerschappij

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - André en Conny verbranden hun heerschappij

Editiepajot_halle_verbranding_foto_merckx
Archief Felix Merckx

Het prinsenpaar van 2012, André II en Conny I gaan op 23 februari om 21.33 uur hun heerschappij op de Halse Grote Markt verbranden. Het zal een zeer emotioneel moment worden niet alleen voor het prinsenpaar maar ook voor vele omstanders. De twee Halse gillesgroepen zorgen voor de muzikale omlijsting. Terzelfdertijd gaat radio Victoria zijn carnaval top 100 uitzenden.

Diezelfde dag gaat de Halse radio Victoria (105.2 Mf) zijn carnaval top 100 uitzenden en dat vanuit de Halleman vanaf 15 uur en dat tot ze aan nr 12 komen (zou rond 21u33 moeten zijn of iets vroeger, kwestie van de Gilles en het prinsenpaar 2012 op de markt te laten komen)
Het is dan de bedoeling van na de verbranding de top 11 te laten optreden op de Grote Markt, voor zover het een hals product betreft natuurlijk …Dit alles ook live op de radio. De uitzending wordt nog eens heruitgezonden, zondag 3 maart.
Op dit moment hebben al een kleine 500 mensen gestemd op die top 100, mensen van buiten de regio
De reclamecampagne voor het carnaval van 9,10 en 11 maart loopt als een trein en het promotiemateriaal vliegt de deur uit. Halattraction wil de feestvierders niet enkel warm maken met hun jaarlijkse affiches en andere drukwerken. Ze schakelen ook de grote middelen in.
Zeker één van de mooiste blikvangers tijdens en zelfs voor het carnavalweekend zijn de vlaggen met het logo dat carnaval Halle symboliseert en vertegenwoordigd.
Carnavalorganisator Halattraction stelt deze vlaggen te koop op hun evenementen en bij Cardano – Basiliekstraat 109 - Halle aan de prijs van €25 per stuk
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 feb 2013
Felix Merckx
Archief Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief