HALLE - Carnaval in volle zomerperiode

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Carnaval in volle zomerperiode

Halattraction
Repro EP

Op zondag 28 juli worden in Halle de feestneuzen terug bovengehaald. Dan zal in de Halse straten het eerste zomercarnaval door de straten trekken. Het stadbestuur heeft groen licht gegeven voor de manifestatie, zij het onder bepaalde voorwaarden.

Het wordt zeker geen vervanging van het huidige carnaval, maar een bijkomen feest. Eén van de voorwaarden voor de organisatie van het zomercarnaval is dat het aan de stad niet veel mag kosten en er geen bijkomende politieversterking moet ingezet worden. Indien het toch geval is zal Halattraction met geld moeten naar boven komen.
Het zullen niet alleen de carnavalsverenigingen die zullen opstappen, maar ook Halse verenigingen en individuelen zijn welkom.
De periode, 28 juli, ligt in volle verlofperiode en dat zal ook meespelen qua belangstelling en ook que deelnemers. Vele carnavalisten zijn dan immers met verlof.
Maar voor het zover is, staat Halattraction ook present voor de organisatie van de Sinksenfeesten. Tijdens het weekend van Pinksteren op 18 en 19 mei zullen er heel wat activiteiten georganiseerd worden op het Possozpolein, waaronder een heuse vedette parade, kinderanimatie en zoveel meer. In de schaduw van de Sinksenfoor
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 apr 2013
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief