HALLE - HKV Zu Geboure zoekt hangar

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - HKV Zu Geboure zoekt hangar

Dsc_0975
Foto Felix Merckx

Carnavalgroepen die een hangar zoeken om hun ‘char’ te maken is een jaarlijks terugkerend probleem in Halle. Nu is HKV Zu Geboure dringend op zoek naar een hangar. Deze groep bestaat al vijf jaar.

Peter Bellemans: “We zijn een toffe bende die graag plezier maken maar het ook belangrijk vinden om tijdens de stoet met een mooi kostuum en bijhorende char naar buiten te komen.   Vorig jaar maakten we een piratenboot en het jaar voordien de slee van de Kerstman, dewelke opnieuw te bewonderen zal zijn tijdens de eindejaars shopping van de Verenigde Handelaars. Ook voor carnaval 2014 hebben wij al een thema gevonden en is de stof besteld, maar we zitten nog zonder hangar”.
 In de maand juni kregen zij te horen dat ze niet langer terecht konden in de hangar die ze al 4 jaar gebruikten. Onmiddellijk werden kennis, familieleden en bevriende carnavalisten gecontacteerd en ze kregen een aantal tips maar tot nu toe hebben zij nog steeds geen plaats kunnen vinden.   Zij bouwen geen lange grote wagens van verschillende stukken en hebben enkel plaats nodig om een tractor en camionette te kunnen zetten. Daarom deze oproep.
“Hebben jullie een schuur, hangar, grote garage of gewoon wat plaats te veel waar wij onze char kunnen bouwen neem dan zeker contact met ons op door te mailen naar zugeboure@gmail.com of telefonisch naar 0479/99.00.67”, zegt Peter Bellemans
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 sep 2013
Felix Merckx
Archief Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief