De HALSE carnavalgroep De Vrie Kadeikes trotseren zware race

C21
Halle_carnaval
 

De HALSE carnavalgroep De Vrie Kadeikes trotseren zware race

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 
Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

Na een maandenlange voorbereiding en harde trainingen onder het alziend oog van de coach Chris De Greef, werd er zondag met 11 Vrie Kadeikes deelgenomen aan de "Race Against Nature". Deze Spartacus-run is een race van 10 km met 15 loodzware obstakels.

Onder het motto "deelnemen is belangrijker dan winnen" vertrokken ze samen om ook samen over de aankomststreep te eindigen. Doorzetting, karakter, vriendschap, discipline hielpen hun erdoor. Het was een zeer leerrijke ervaring en ze zijn er zelfs zo erg van gebeten dat het niet bij één keer zal blijven. Race against nature 2014 staat alvast genoteerd in hun agenda.

Broeke: « Het was echt een hele toffe ervaring en we vielen echt wel op bij de organisatie want we hadden allemaal dezelfde t-shirt aan van café "De Vaantjesboer" in Halle, geschonken door Body. Eigenlijk wouden we ook deelnemen aan de "Neptunus run 2013" te Nieuwpoort op 27 oktober, ook een onderdeel van de Spartacus-series, maar aangezien dit samenvalt met ons boterhammen- en pannenkoekenfestijn moeten we passen.»

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2013
Elsie De Greef
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief